2777
2789
عنوان

کمک واسه گشنه موندن نینیم

447 بازدید | 46 پست

سلام دوستان

نینی دو روزه من سینمو نمیتونه بگیره

نوک سینه هام تو رفتس 

هرچقد ماساژ میدم یه لحظه میاد بیرون بعد بازم میره تو

همش گشنه میمونه وگریه میکنه 

خیلی داغونم 

کسی راه حل قطعی وسریع برای زود درارومدن نوک سینه داره کمکم کنه؟ 

دعا گوش میشم یه عمر 

💓💓💓پسل عزیز تر ازجانم آمدنت مبارک💓💓💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز تا جایی ک من دیدم خیلیا این مشکلو دارن مخصوصا سر بچه اول 

باید صبوری کنین 

مدام ماساژ بدین نوک سینه رو کم کم درست میشه , البته من طبق چیزی ک بین اطرافیان دیدم میگم 

شیر دارین یا کمه ؟

عزیزم سینه منم اینجوره ولی بچه ندارم اینترنت راهکارای خوبی گفته یکی از کاراش سرنگ میکشه 

با اب سردم دست بزن تحریک شه بیاد بیرون سرنگو امتحان کن 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
عزیزم سرنگ بزن میادبیرون انشالله

یعنی چی سرنگ بزنه؟!🤔🤔🤔میشه توضیح بدین؟!🤔🤔🤔

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
من که از بچه داری و این چیزا سر در نمیارم هنوز مامان نشدم ایشالا مشکلتون حل شه😍😍😘😘 فقط واسه گشن ...

خخخخخ خدا خفت نکنه😆😆😆😆😆😆

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
شیر دوش دارم بیرون نمیان  کارکرد سرنگ هم همونه؟

من تو ابنترنت دیده بودم قشنگ توضیح داده بود کار با سرنگو

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
عزیز تا جایی ک من دیدم خیلیا این مشکلو دارن مخصوصا سر بچه اول  باید صبوری کنین  مدام ماس ...

شیرم نسبت به خودم خوبه 

فقط نوکش درنمیاد 

خیلیییییییی اعصابم خورد میشه 

نمیخوام شیرخشک بدم

💓💓💓پسل عزیز تر ازجانم آمدنت مبارک💓💓💓

عزیزم بچه منم تا یه هفته نتونست سینمو بگیره

اصلا استرس نگیر

هاله سیاه سینتو بذار دهنش نه فقط نوکشو

نی نی باید بخوره تا نوکش دربیاد

تمام تلاشتو بکن تا شیرخشکی نشه

پسر من بعد یه هفته تونست بخوره یعنی مجبور موند دیگه

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌