2777
2789

بعضیا میگن ابرسان بعضیا میگن ضد افتاب😐اخه وقتی تو خونه ام چرا الکی ضد افتاب بزنم؟؟؟

شبی که از شوق فردا خوابت نبره از خود فردا قشنگتره🌱🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نور لامپ هم خودش لکه میاره برای پوست خوب نیست در کل ضدآفتاب باید بزنی همیشه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

چون ممکن باعث لک بشهاشعه های مضر گوشی و لپتاب و تلویزیون باعث به وجود اومدن لک میشهبعد از ویتامین سی ...

ضد افتابم رنگیه..همین اوکیه یا بدون رنگ باید بگیرم؟

شبی که از شوق فردا خوابت نبره از خود فردا قشنگتره🌱🙂

یعنی هر روز باید ضد افتاب بزنم؟حتی اگه از خونه بیرون نرم؟نمیشه ابرسان بزنم؟

بله حتماً بزن

کارایی آبرسان با ضد آفتاب فرق داره خوووو

و هر دو برای پوست ضروری هستن و نباید حذف و جایگزین هم بشن

آبرسان اسمش روشه باعث میشه رطوبت لازم به پوستت برسه و باعث طراوت و شادابی پوست میشه.

ضد آفتابم از پوست در برابر اشعه های مضر اطرافمون (نور خورشید و اشعه های وسایل الکترونیکی) محافظت میکنه.

الان شما برای چه موردی ویتامین سی استفاده میکنی؟

اگر پزشک یا مشاور پوست داده طبق دستور عمل کن.