پسرمو برده بودم سنجش، امروز جوابش اومد تو سایت. خداروشکر قبول شده. از جوابش که اسکرین شات گرفتم که فردا برم پرینت بگیرم ببرم مدرسه، ولی الان دیدم قسمت نام پدر خالی، هیچی ننوشته😐😐😑 حالا چیکاز کنم؟ مدرسه ایراد نمیگیره؟ چرا حواسشونو جمع نمیکنن؟ من موقع ثبت نام سنجش، فرمو کامل پر کرده بوده بودم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم مردمو زنده شدم. حدود ۲۰ دقیقه تو اتاق بود. من تو اتاق نبودم، ولی مثلا گفتن لی لی برو. یا چند تا مهره دادن گفتن بشمار،نقاشی گفتن کشیده. شعر خونده. یا چند تا مهره رنگی جلوش بوده، بهش گفتن مثلا ۴ تا مهره قرمز بده با ۳ تا مهره آبی. نگران نباش چیز خاصی نیست
آره عزیزم کار کن نگران نباش. منم میخواستم تابستون ببرم سنجش که تو مدرسه بیشتر آموزش ببینه، ولی مدیر مدرسه هم تو گروه پیام میذاشت که سنجشو باید زودتر انجام بدین