داشتم میخوندم کیتریک اسید بعد با خودم میگفتم مگه همچین چیزی داریم😂😂😂💔💔💔 اثرات شب بیداری
مواظب خودتون باشید
ما درسامونو نمیفهمیم😭
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
خب انصراف بدید بدون شوخیچرا باید به خاطر پرستیژ و پول بخواین با جون مردم بازی کنیدالبته دیدم که میگم ...
واسه چی انصراف بدم گلی؟
۳ سال فرزانگان خوندم درصدای کنکور بالای ۵۰
تاپیکم شوخی بود😴
الان دارو ها هم قلابی شدندوهفته است مریضیم خوب نمیشیم دکتر گفت دارو ها بدرد نمیخورن هیچ مسئولی هم مس ...
وایسا من همشو حل میکنم😴😂