2777
2789
عنوان

شیر خشک

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 31 پست
برای سرما خوردگی بچه به این کوچیکی هم دارو میدن؟

من تو اینترنت خوندم ک قطره سرماخوردگی نوزاد هم وجود داره . بچه من ک ۲ماهه بود سرما خورد اونو بهش دادم خوب شد . چون گیاهی بود بهش دادم. به طور کل دکترها قطره استامینوفن نوزاد رو تجویز میکنن بعضی دکترها درکنارش چرک خشک کن هم تجویز میکنن بعضیا نه

بهش تند تند شیر نده،بذار یکم بگذره خدایی نکرده استفراغ کنه نره تو ریه ش،گریه بخاطر گرسنگی نیست مریض ...

از استفراغش فکر کنم ۴۵ دقیقه گذشت یکم شیر دادم بهش خوابید

بعید میدونم تا یک ساعت دیگه بیدار شه خیلی طولانی بیدار بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خودمم اینطور فکر میکنم

من‌پسرم‌ رفلاکس داشت تازه خفیف‌بود شب شیر می‌خورد صبح بینیش‌کیپ‌می‌شد و‌سینه اش خر‌خر‌می‌کرد یعنی اینقدر سریع علایم‌نشون‌می‌داد احتمال زیاد به خاطر سرما خوردگیه 

من‌پسرم‌ رفلاکس داشت تازه خفیف‌بود شب شیر می‌خورد صبح بینیش‌کیپ‌می‌شد و‌سینه اش خر‌خر‌می‌کرد یعنی ای ...

سینش خر خر میکرد قبلا ولی بینیش کیپ نمیشد 

الانم نمیشه

برای همین هی فکر میکردم داره سرما میخوره 

از استفراغش فکر کنم ۴۵ دقیقه گذشت یکم شیر دادم بهش خوابیدبعید میدونم تا یک ساعت دیگه بیدار شه خیلی ط ...

هروقت بیدار شد بهش بده فاصله شیر دادنشو چهل دقیقه یک ساعت کن کم کم بده بهش، وقتی خوابه به پهلو‌ بخوابونش یه زمان تو خواب استفراغ کرد خطرناک نباشه

هروقت بیدار شد بهش بده فاصله شیر دادنشو چهل دقیقه یک ساعت کن کم کم بده بهش، وقتی خوابه به پهلو‌ بخوا ...

همینکارو کردم

انقدر از این که دوباره استفراغ کنه میترسم کلا خواب از سرم پرید

به شدت هم خستم 

همینکارو کردمانقدر از این که دوباره استفراغ کنه میترسم کلا خواب از سرم پریدبه شدت هم خستم

زودتر از دوساعت به هیچ عنوان بهش شیر نده

حجم زیادم نده

فعلا هردوساعت ۶۰تا بده تا رفلاکس قطع بشه

یا از حجم زیاد شیر به معدش فشار اومده که با رعایت موارد بالا درست میشه

یا به شیر آلرژی داره که باید علایم دیگه ای هم نشون بده مثله مدفوع بلغمی یا سبز و آبکی یا دونه روی بدنوصورت یا دلدرد

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

مدفوعش سبز شده از اونه؟؟؟

بله آلرژی داده

ببلاک کامفورت بده یا نان اچ آ یا

سیمیلاک توتال کامفورت 

البته شیرای رژیمی طعمشون یکم فرق داره ولی بکمکم بدی عادت میکنه

وزندهیشون عالیه

هرکدومو گرفتی هرچیشد خبر بده

انتظار نداشته باش یبار عوض کنی شیر سازگار پیدا کنی

من بیست مدل شیر عوض کردم نساخت اخرش شیر بز ساخت

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

همینکارو کردمانقدر از این که دوباره استفراغ کنه میترسم کلا خواب از سرم پریدبه شدت هم خستم

راستی قطره آد میدی؟؟

اصلا مکمل نده تا یکماه

من هروقت آد میدادم اینطور میشد اسهال سبزو استفراغ بعد که پرسیدم دکترم گفت مکمل ها شدیدا آلرژی زا هستن

بله آلرژی دادهببلاک کامفورت بده یا نان اچ آ یا سیمیلاک توتال کامفورت البته شیرای رژیمی طعمشون یکم فر ...

شیر بز؟ 

دارم فعلا سعی میکنم رو شیر خودم کار کنم 

از بالا اوردناش میترسم با اینکه دکتر گفت عادیه نترس