2777
2789
عنوان

شکاف طبقاتی اونجا که😂😂💔

151 بازدید | 13 پست

ما رفتیم گوشی ۱۵ تومنی بخریم 

یه نفر  دیگ ۱۰۰ میلیون تومنی 

یه جوری میگفت ۱۰۰ تومن انگار ۱۰۰ هزار تومنه😂

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش یه چیزه واقعا درک نمیکنم صدتومن بدی گوشی، طلا منطقیه

منم نظرم همینه 😂😂

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

😂😂😂برای منم پیش اومده

😂💔

😂💔

بیین بزار یه چیزی برات تعریف کنم 

یبار یکی به کمرش چسب کمر زدع بود که در اوردنش واقعا دردناکه بهش گفتم روش سشوار بگیر بعد برو زیر دوش  تا راحت جدا شه 

گفت چه کاریه میرم یه ربع دراز میکشم تو وان😑😂

من 

اون  

وان 

😂😂😂

دوستم ایفون دارهرفتیم بیرونبا گوشی دوتامون عکس گرفتیم، گذاشتیم تو گروهجفتش یه چیز بود واقعاپیام و زن ...

عه امید دادی 🥲😂

تو گوشی فروشی خواهرم گوشی حریده بود بعد جلدش تو دستاش بود خوده گوشی پیش من.بعد جلدش از دستش افتاد همههه مردم تو مغاره باهم گفتن واااای😂😂😂😂😂

گوشیش ایفون بود

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
خب الان به جای اینکه خوشحال باشی که همون گوشی ۱۵تومنی رو گرفتی ناراحتی ۱۰۰تومنی نگرفتی گل؟به قول یکی ...

والا اکثرررررشون ک گوشی گرون میگرن با قرض و قسطه😂😂😂

خواهر من تا چندماه حسابش خالی بود🤣🤣🤣

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
خب الان به جای اینکه خوشحال باشی که همون گوشی ۱۵تومنی رو گرفتی ناراحتی ۱۰۰تومنی نگرفتی گل؟به قول یکی ...

نه واقعا من زیاد مهم‌ نبود عزیزم 😂💘 فقط برام جالب بود همین 

تو گوشی فروشی خواهرم گوشی حریده بود بعد جلدش تو دستاش بود خوده گوشی پیش من.بعد جلدش از دستش افتاد هم ...

خیلی ترسناکههه🥶🥶😂😂😂