حقوق_خوان_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2452 عنوان شکاف طبقاتی اونجا که😂😂💔 151 بازدید | 13 پست ما رفتیم گوشی ۱۵ تومنی بخریم یه نفر دیگ ۱۰۰ میلیون تومنی یه جوری میگفت ۱۰۰ تومن انگار ۱۰۰ هزار تومنه😂 کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود." 1403/10/08 | 23:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sepideh1379 عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 20777 همش یه چیزه واقعا درک نمیکنم صدتومن بدی گوشی، طلا منطقیه 🏋️♀️👩🏻🦱🌱
حقوق_خوان_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2452 همش یه چیزه واقعا درک نمیکنم صدتومن بدی گوشی، طلا منطقیه منم نظرم همینه 😂😂 کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
حقوق_خوان_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2452 😂😂😂برای منم پیش اومده 😂💔 کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
sepideh1379 عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 20777 منم نظرم همینه 😂😂 دوستم ایفون دارهرفتیم بیرونبا گوشی دوتامون عکس گرفتیم، گذاشتیم تو گروهجفتش یه چیز بود واقعاپیام و زنگم که هیچی دیگه🙄 🏋️♀️👩🏻🦱🌱
هدی۲۳ عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 5853 😂💔 بیین بزار یه چیزی برات تعریف کنم یبار یکی به کمرش چسب کمر زدع بود که در اوردنش واقعا دردناکه بهش گفتم روش سشوار بگیر بعد برو زیر دوش تا راحت جدا شه گفت چه کاریه میرم یه ربع دراز میکشم تو وان😑😂من اون وان 😂😂😂
حقوق_خوان_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2452 دوستم ایفون دارهرفتیم بیرونبا گوشی دوتامون عکس گرفتیم، گذاشتیم تو گروهجفتش یه چیز بود واقعاپیام و زن ... عه امید دادی 🥲😂 کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
یه_آدم_مهربون عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 7915 خب الان به جای اینکه خوشحال باشی که همون گوشی ۱۵تومنی رو گرفتی ناراحتی ۱۰۰تومنی نگرفتی گل؟به قول یکی خوشبختی داشتن دوست داشتنیا نیست دوست داشتن داشته هاست ❤️ 🌕🌔🌓🌒🌑
agha_zadeh عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 14643 تو گوشی فروشی خواهرم گوشی حریده بود بعد جلدش تو دستاش بود خوده گوشی پیش من.بعد جلدش از دستش افتاد همههه مردم تو مغاره باهم گفتن واااای😂😂😂😂😂گوشیش ایفون بود آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
agha_zadeh عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 14643 خب الان به جای اینکه خوشحال باشی که همون گوشی ۱۵تومنی رو گرفتی ناراحتی ۱۰۰تومنی نگرفتی گل؟به قول یکی ... والا اکثرررررشون ک گوشی گرون میگرن با قرض و قسطه😂😂😂خواهر من تا چندماه حسابش خالی بود🤣🤣🤣 آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
یه_آدم_مهربون عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 7915 والا اکثرررررشون ک گوشی گرون میگرن با قرض و قسطه😂😂😂خواهر من تا چندماه حسابش خالی بود🤣🤣🤣 بعضیا هم دلشون اینجوری خوشه دیگه.... 🌕🌔🌓🌒🌑
حقوق_خوان_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2452 خب الان به جای اینکه خوشحال باشی که همون گوشی ۱۵تومنی رو گرفتی ناراحتی ۱۰۰تومنی نگرفتی گل؟به قول یکی ... نه واقعا من زیاد مهم نبود عزیزم 😂💘 فقط برام جالب بود همین کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
حقوق_خوان_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2452 تو گوشی فروشی خواهرم گوشی حریده بود بعد جلدش تو دستاش بود خوده گوشی پیش من.بعد جلدش از دستش افتاد هم ... خیلی ترسناکههه🥶🥶😂😂😂 کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."