2777
2789

ای وی اف چیز بدی نیس ک من بااینکه طبیعی میتونستم باردارشم خودم رضایت دادم رفتم ای وی اف

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ای وی اف چیز بدی نیس ک من بااینکه طبیعی میتونستم باردارشم خودم رضایت دادم رفتم ای وی اف

اخه اگه منفی بشه کلا هزینه های آدم میپره شما با کدوم دکتر انجام دادی ، فضولی نباشه چرا آی وی اف و انتخاب کردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اگه منفی بشه کلا هزینه های آدم میپره شما با کدوم دکتر انجام دادی ، فضولی نباشه چرا آی وی اف و ان ...

من بدلیل مشکل انعقادخون وخودایمنی و ضعیف بودن اسپرم همسرم دوبار حامله شدم طبیعی اما زیر۸هفته رشدشون متوقف شد و دکتر گفت باید چندماه داروبخوریم اما شوهرم زیرباردارو نمیرفت براهمین گفتم ای وی اف انجام میدم.

تهران.بیمارستان آرش.دکترلادن کاشانی.اشرف معینی و خانون حسینی گروهی کارمیکنن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
مرسی عزیزم ان شا الله به سلامتی زایمان کنی هزینه اش چقد شد

ممنون گلم در طول یک سال بابیمه تامین اجتماعی ۲۵تومن