2777
2789
عنوان

لیزر الی بی کیفیت ترین مجموعه

2437 بازدید | 17 پست

فقط بلدن بلاگرهای پرحاشیه و بدردنخور و بازیگرای دور ریخته شده سینما رد پول بدن و دعوت کنن تا بگن مثلا خیلی خفنیم. بعد از ۹ جلسه لیزر با اینکه موهای من اصلا پر دردسر و زیاد نبودن هنوووز لابیاها جواب نداده. از همه بدتر دکترهای زیباییشون هستن که واقعا واقعا پیشنهاد میکنم حتی اگر برای لیزر هم رفتید برای زیبایی اونجا کاری نکنید. ژل رو جلو چشمتون باز نمیکنن بابت اینکارشون طلبکار هم میشن. یه دکتر دارن فرگل نبوی که استاد تررر زدن تو چهره و عدم قرینه سازیه. 

دلسوزانه این کامنتم رو نوشتم اینجا تا همه کسایی که تهران یا شیرازن بخونن و بدونن کیفیت مجموعه به تعداد فالوورهاش نیست. 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

پلاژن تراپی هم برای روشن شدن انجام ندیدن مگر اینکه ناحیه ای باشه که کِبره بسته باشه مثل زانو تا بسابه و نتیجه‌ی کمی بده وگرنه پوستی که ذاتش تیره تر از بقیه جاهای بدن هست رو روشن نمیکنه. علاوه بر اون پلاژن تراپی ناحیه تناسلی چربی این ناحیه رو کم میکنه که خب لاغر میشه زشت میشه. 

فقطططط کاسبی دوستان. قول میدم بهتون. با ۵ جلسه پلاژن چیزی که تغییر کرد موجودی کارت من بود و لاغر شدن بیکینی.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

داخل یک تاپیکی خوندم که چندماه پیش گفته بودید با دستگاه سوپرانوتیتانیوم ۲۰۲۴ میرید لیزر درسته؟؟

ازش راضی بودید؟ چند جلسه رفتید و موها برگشت نداشت؟؟

من تازه میخوام شروع کنم برم لیزر. جایی رو بهم معرفی کردنکه این دستگاه رو داره گفتن خنک کننده هست و درد نداره.  ولی هرچی سرچ میکنم اکثرا ناراضی هستن میگن بعداز 8 جلسه برگشت داشته وقتی میخواستن برن به مرحله ‌شارژ... برای همین دو دل شدم 

دستگاه الکساندرایت میگن خوبه ولی خنک کننده نیست و درد داره

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟

کاش من این پیام زودتر میدیدم من کلی جلسه رفتم دریغ از کمی تغییر واقعا پولمو ریختم تو آب منشی هم مدام از عمد پول اضافه تر می‌کشید بعد میری بهش میگی الکی روش اسم میزاره این پول برا پماد زدم برات این پول برا مالیات الکی الکی پول اضافه میکشه بدون اینکه بگه

عزیزم واسه روده تحریک پذیرت دارو چی میخوری ؟

سلام عزیزم 

مبورین میخورم 

سلام عزیزم داخل یک تاپیکی خوندم که چندماه پیش گفته بودید با دستگاه سوپرانوتیتانیوم ۲۰۲۴ میرید لیزر د ...

سلام عزیزم

هنوز کلینیک و دستگاه جدیدی رو امتحان نکردم

سوپراتیتانیوم رفتم ۹ جلسه. مشکل هورمونی و یا ضخیم و پرپرشت بودن موها رو هم نداشتم. موهای لابیاها تغییر خاصی نکرد و اصلا به شارژ نرسیدم چون هر ماه باید میرفتم و اینکار بیهوده رو تکرار میکردم. فقط تپه ونوس یعنی برامدگی بالایی ناحیه تناسلیم بی مو و کرکی شد. 

مزخرف ترین تجربه لیزری که داشتم...اپراتور بی ادب از تک تک نقاط بدنم ایراد گرفت و تحقیرم کرد که بهم محصولات مسخرشون رو بفروشه بعد که نتونست بهم گفت تو اصلا زنانگی نداری!!!!

به جای انجام کارشون فقط دارن تبلیغ می کنن که حالتو بهم می زنه دیگه....

برید پیش اقوام، آرایشگاه های معمولی و هر جا که می تونید فقط اینجا نرید.

عزیزم شما لیفت ابرو انجام دادین؟ 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 
عزیزم مشکل رودت یبوست ؟یا اسهال ؟

اسهال

عزیزم شما لیفت ابرو انجام دادین؟

سلام نه عزیزم

فعلا برنامه ای دیگه ندارم براش با بوتاکس جلو میرم سنم بالا رفت شاید لیفت کنم