2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چهاردانگه گرفتم

از قیمت و جنسشون راضیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نعمت آباد جنساش خوب نیست؟

نمیدونم  جنسای نعمت اباد ندیدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

آره خیلی بده.چهاردانگه خیلی بهتره هم شیک هم جنس داره.یافت آباد هم از همش بهتر ولی گرون تره

یافت اباد که بله واقعا جنساش خوبه 

چهاردانگه جایی رو سراغ دارید؟

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍

من تازه مبل خریدم کلی هم گشتم وقیمت گرفتم بنظرم هم از لحاط تنوع و قیمت بازار مبل ولیعصر یافت اباد از همه جا بهتر بو

البته باز به بودجت بستگی داره

نعمت اباد ارزونتره با کیفیت پائین تر

من تازه مبل خریدم کلی هم گشتم وقیمت گرفتم بنظرم هم از لحاط تنوع و قیمت بازار مبل ولیعصر یافت اباد از ...

به نظر شما با ۱۰۰ تومن چیز خوب میشه خرید سرویس چوب

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍

ما چند سال پیش مبلامون رو از نعمت آباد خریدیم با ضمانت الان ۸یا۹سال میگذره خدایی خیلی خوب موندند حالا دخترم هم هر روز روشون رژه میره جنسای الان رو نمیدونم چطوره ولی اگه تولیدی ضمانت کنه بدون جنساش خوبن 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞