2777
2789

سلام خانوما من چند ماهی هست که جدا شدم عشق سابقم بهم پیام داد و گفت که هنوزم دوسم داره چند مدتی هست که باهم حرف زدیم و من بیشتر از قبل بهش علاقه مند شدم ولی الان میگه که من نه الان تو و نه کسی دیگه رو قبول دارم و تو گذشته مونده ،میگه من تو رو چند سال پیش میخواستم نه الان 

نمیدونم چیکار کنم شرایط سختیه من نمیتونم به کسی دیگه فک کنم همش فکرم درگیر اونه 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه تا وقتی خودت واسه زندگیت برنامه نداشته باشی میشی جزئی از برنامه یکی دیگه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی مدت تنها باش 

سرتو گرم کن خیلی سخته ولی سعی کن بتونی نسبت بهش سرد بشی هرچی بیشتر خودتو درگیر گذشته کنی بدتر میشی

وقتی این طوری می‌کنه و این حرفارو میزنه یعنی نمی‌خوادت واقعا 

کاش بعد جدایی همه این شانس داشته باشند عشق قبلی شون برگرده 💔

اره اگه بدونی چقد به خدا التماس کردم قبل از مرگم فقط یه بار ببینمش به ارزومم رسیدم به آخرش فکر نمیکنم ولی اینکه رسیدن بهش محاله اذیتم میکنه

اره اگه بدونی چقد به خدا التماس کردم قبل از مرگم فقط یه بار ببینمش به ارزومم رسیدم به آخرش فکر نمیکن ...

چن ماه بعد پیام داد

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

جدایی ما برای بیشتر از ده ساله و تاره چند ماهه که حرف میزنیم

تاپیکاتو خوندم متوجه شدم

متاسفم💔

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️