2777
2789
عنوان

دوستای آرسو ..سوال دارم بیاین

405 بازدید | 41 پست

اول از همه ک تو روحتون انقد منو ترسوندین 😂رفتم دندونو کشیدم فقط بیحسیش درد داشت

و واسه کشیدنم 30 ثانیه بیشتر طول نکشید و من انقد تو شوک بودم هی میگفتم واقعا تموم شد یا شوخی میکنی؟😂 خلاصه دمتون گرم❤

حالا سوالم ..یه گوشی خوب دورو ورای 700 تومن معرفی کنین بهم😘

مرسی

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا تو روح خودت چون من تو اون تاپیکت نبودم نگفتم درد داره:)))

بعدشم سامسونگ J۶ یاj۷بهترینه بنظرم تواین قیمت

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
مرسی❤

منم j7 ۲۰۱۶ دارم همون ۲۰۱۶ هم خریده بودم ی تومن😐😒

ولی خداوکیلی دوساله که دارم حتی ی نیمچه هنگم نکرد البته مدین ویتنامه..

چینی نیست😎

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خداروشکر ک سالمی😁😁😁😁😁

عاره خودمم باورم نمیشه😄

J7بالای 700 😮

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
اولا تو روح خودت چون من تو اون تاپیکت نبودم نگفتم درد داره:))) بعدشم سامسونگ J۶ یاj۷بهترینه بنظرم ت ...

😄😄 مرسی عزیزم