2777
2789
عنوان

این چه سمیه دیگه اخه

263 بازدید | 12 پست

مدرک معتبر بین المللی برای درست کردن فست فود؟😂😐

شما اگه یکی بیاد با ناز و کرشمه و افتخار بگه من مدرک درست کردن فست فود دارم ریکشنتون چیه مثلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فست فود مگه کم چیزیه؟!

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

سم چیه،خیلی هم عالیه،با ادویه های مختلف ،بافت خوب،فست فود میزنن،فرمولای مخصوص دارن نه مثل مغازه ی سر کوچه که

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مشکلش کجاست؟ 

همه فست فودی ها یه یه متخصص دارن که توی این زمینه مهارت داره 

نه بیاد بگه من هیچ مدرک و تخصصی ندارم خوبه

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

کجاش سمه

هرچیزی تخصص میخواد 

فردا روز طرف میتونه فست فودی باز کنه یا به عنوان آشپز کار کنه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

نه ولی مدرک و .. ام که دیگه نمیخواد😐

وا مثل آشپز بین المللیه دیگ جانم

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
نه ولی مدرک و .. ام که دیگه نمیخواد😐

چرا نمیخواد؟

دوره ای که مدرک داشته باشه ارزشش هم بالا تره 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐