2777
2789

بچهامون همسن هستن دوتاشون اولن،،،پسر من خیلی نمیشه بنویسه چهارتا خط هم که بهش میگم با هزار تا ترفند و بعضی موقع حتی دعوا 

هربار که خانمه من رو میبینه میگه پسر تو کجا درسشون وای چه قدر عقبن خوب می‌نویسه مثلا میگم ن میگه پسر من اینطور می‌نویسه امروز بعد از مدرسه تو پارک داشتم کتاباش رو چک میکردم گفت وای چه قدر بزرگ و بد نوشته گفتم اتفاقا معلمش گفته می‌تونه بعدا خیلی خوش خط باشه چون مشخصه خطش خوب میشه ولی بگما خیلی خوب نمی‌نویسه اما بخواد کشیده و نستعلیق می‌نویسه بعد گفت پس اگر کتاب بچه من رو ببینی چی میگی گفتم ببینم خداییش خیلی مرتب خوب بدون خط خوردگی روی خط و خوش خط نوشته بود اما من برام مهم نیست همین ک بشینه بنویسه بفهمه کافیه به هر حال همش که تعیین کننده ایندش همین کلاس اول نیست اما این چیزا خیلی می‌ره رو اعصابم از شما که پنهون نیست اون ته ته دلم فکر میکنم پسر من نکنه کمتر عقب تر یا نمی‌دونم از این افکار چرت و پرتی از یه طرف دیگه هم میگم این چیزا که خیلی تعیین کننده آینده نیست چرا بهش فشار بیارم خلاصه که اینقدر ذهنم آشفته هست که یه نوجوان با توپ محکم زد به کمر پسرم تو پارک منم اینقدر دعواش کردم که صدام کل پارک رو برداشته بود یه لحظه از خودم خجالت کشیدم واقعا خیلی سخته بچه بزرگ کردن تربیت کردن واقعا میگن مادری سخت ترین کار دنیاست الحق که راست گفتن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا مادرای هم کلاسی های دخترم رو مخن باور کن در حد سلام علیک باهاشون در ارتباطم وتا میبینمشون سریع رد میشم تا به حرف نگیرنم  ولی توی گروه شاد بازم میان پی ام میدن زشته و بی احترامیه وگرنه بلاکشون میکردم 

استاترپسرمن خطشوخودشم نمیتونست بخونه الان دانشجوهست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اولا پسرت باهوشه دوما همیشه تنبلای کلاس مرتب‌ترین جزوه را داشتن و بهترین خط رو،از خودم تعریف نمی‌کنم اما خطم بدترین خط بود اما زرنگ کلاس ،درس این خانم سم رو دیگه سعی کن کمتر ببینی یا اگه پرسید بگو من دوست ندارم کسی در مورد درس بچه‌ام سوال کنه،یا کلاً هیچ وقت کتابشو نشون اون خانم نده مگه اون بازپرس

مگه به دست خطه؟پزشکا 95درصدشون بد خطن :)میگن بدخطا باهوش ترن

والا برام اصلا حتی اونقدری درسش هم مهم نیست خدا شاهده این قدر به بچه فشار آورده بودم یه شب تا صبح نگاهش کردم و گریه کردم خدا منو ببخشه حتی بچه رو زدم که دست خودم درد گرفت بعد گفتم بیخیال باهاش کار کن رهاش نکن و بیخیال نباش اما به چه قیمت مثلا پسر من یه چهار پنج خط دیکته می‌نویسه ولی اون دو صفحه نوشته بود بعد بهم می‌گفت خیلی کمه خیلی ضعیف میشه بخدا یه کاردک تو وجودمه اون فکر می‌کنه من مادر کم کاری هستم ولی نمیدونه ک اون یک پنج من هم انرژی نمیزاره من برای همون پنج خط کلی چالش دارم اما پسر اون راحت کنار میاد و تا بهش اشاره کنه مینویسه

کلا مادرای هم کلاسی های دخترم رو مخن باور کن در حد سلام علیک باهاشون در ارتباطم وتا میبینمشون سریع ر ...

😃 شاید باورت نشه هنوز جواب هیچ کدومشونو ندادم،واقعا از سنشونم خجالت نمی‌کشن،آنقدر سوال شخصی می‌پرسن

اولا پسرت باهوشه دوما همیشه تنبلای کلاس مرتب‌ترین جزوه را داشتن و بهترین خط رو،از خودم تعریف نمی‌کنم ...

ممنون از جواب و وقتی که گذاشتین میدونم شاید یکی بگه چی بی دغدغه هست که این افکارش هست اما خوب برای من مثل تیغ کشیدن رو دسته نمی‌دونین چقدر زجر اوره 

ممنون از جواب و وقتی که گذاشتین میدونم شاید یکی بگه چی بی دغدغه هست که این افکارش هست اما خوب برای م ...

برای همه مادر سخته که ایراد از بچه‌شون بگیرند و فکر کنند که بچه اونا از بچه مردم کم هوش‌تره،حتماً این خانم سمی از تو زندگی حذف کن،مطمئن باش بچه تو از مال اون موفق تر میشه