بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واییی من تنبلی تخمدان دارم دیشب به قدری تب وگرگرفاگی ودرد لگن داشتم که گویا جونمو دارن از پاهام میکش ...
سلام دوست عزیز برای درمان تنبلی تخمدان پیشنهاد میکنم مایواینوزیتول ، اوابوست مصرف کنید . اما اگر سیکل قاعدگی ات بهم ریخته فرتیل اید زنان مصرف کنید چونکه حاوی پنج انگشت و شبدر قرمز به همراه مولتی ویتامین مینرال کافی برای شماست.
سلام دوست عزیز برای درمان تنبلی تخمدان پیشنهاد میکنم مایواینوزیتول ، اوابوست مصرف کنید . اما اگر سیک ...
سلام عزیزم ممنونم از شما دوست عزیز من دکتر رفتم بهم سیپرو کامپاند به همراه یهدقرص دیگه که الن حظور ذهن ندارم داده وسیپرولاکتون ۲۵ یه دونه شب یه دونه صبح حالا به نظر شما اینارو بزارم کنار اونایی که شما میگید رو مصرف کنم ؟؟؟سیکل قاعدگیم منظم ۲۸روزس ولی حجم خونریزیم کم شده 😔
چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
سلام عزیزم ممنونم از شما دوست عزیز من دکتر رفتم بهم سیپرو کامپاند به همراه یهدقرص دیگه که الن حظور ذ ...
سلام دوست عزیز، چون دقیقا شرح حال شما را نمی دانم و دخالت در امر طبابت ندارم. اما این مکمل هیچ تداخلی با داروهای هورمونی ندارد و میتوانید با خیالت راحت مصرف کنید. اما حتما ورزش و رژیم غذایی پرپروتئین داشته باشید.
سلام، حتما به دکتر زنان مراجعه کنید؛ اگر مشکلات پریودی و تنظیم هورمونی داشتید فرتیل اید زنان را به شما پیشنهاد میکنم اما اگر تنبلی تخمدان داشتید مکمل فرتی بیوتیک و اوابوست را مصرف کنید . اما حتما استرستان را کنترل کنید و اصلاح سبک و ورزش مناسب هم داشته باشید .