2777
2789
عنوان

چطور خونه رو مرتب و شیک بچینیم

196 بازدید | 20 پست

خانم‌ها، همیشه مشکل دارم که چطور خونه رو مرتب بچینم طوری که هم زیبا بشه هم شلوغ نشه! از کجا شروع کنم؟ مثلا برای وسایل اضافی چه کار کنم؟ شما چه ترفندهایی دارین که خونه همیشه مرتب باشه؟ از کجا وسایل دکوری می‌خرید که به فضا بیاد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروسه طولانی و سوال ها جواب های طولانی داره

یک اینکه وسایل قدیمی و به دردنخور و غیرقابل استفاده رو کارتن کن

وسیله ایی که بیشترازیک سال استفاده نسده دیگه استفاده نمیشه

جمع کن تو کارتن بذار توانبار

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

دکوری ارزون نخر ازمدمیفته

چیزی که خیلی بورس ومد نخر چون چندوقت بعد ازمدمیفته

همه جای خونه رو دکوری نچین 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

برای ست کردن چرخه رنگ مهم 

نوع چیدمان هم خیلی مهم 

اول از همه بگم ک واسه دیزاین خونت تو گوگل نچرخ

تو اینستا بزن

چند مدل دکوری ببین

اگ پیجش معتبر بود و همه رضایت داشتن و قیمتش خوب بود میتونی از اونجا دکوری های ساده و باکلاس بخری 

و دوم اینکه خونتو چند رنگ و پر زرق و برق نکن 

نهایتا طیف رنگای دیزاین خونتو ۳ رنگ در نظر بگیر 

رنگایی ک هیچوقت تکراری و دمده نمیشن

من دكورى و اباژور ندارم 

ساعت ايستاده ندارم 

اينه ندارم تو سالن(به نظرم خونه رو شلوغ تر نشون ميده)

تابلو فرش زياد و قاب عكس هم فضارو شلوغ نشون ميده كه من فقط تو سالنى كه پنج تا دوازده متر مى خوره دو تا دارم 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

قرار نیست همه فضاهای خونه رو‌پرکنی

سبک خونه رو انتخاب کن مدرن میخوای یا کلاسیک

همه وسایل یه رنگ نباشه مثلا درو دیوار وفرش ومبل وپرده طوسی

باید همخوانی داشته باشند

برای وسایل اضافه از تنضیم کننده ها در کمد دیواری و اماکن تخزین خانه استفاده کن برای ایجاد فضای بیشتری که باعث بشه وسایل غیر قابل استفاده رو اونجا بزاری وسایل دکوری زیاد نچین که خودشون باعث ایجاد التهاب بصری و شلوغ به نظر اومدن خونه میشن از گل مصنوعی پیشنهاد میکنم استفاده نکنی چون مدلش قدیمی شده

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

اگ گل و گیاه زیاد داری یه استند مخصوص واسش بخر یه استند سفید و واسه گلای بزرگ گلدونای ساده سفید طوسی مشکی بخر اگه دکوری زیاد داری و میخای همشو جا کنی تو خونت صدرصد نمیتونی دیزاین قشنگی داشته باشی ولی نگاکن ببین هر دکوری کجا قشنگه کجا جلوه بهتری داره 

من به شدت از خونه شلوغ بدم میاد ،ماهی یه بار هم رفع انباشتگی میکنم میرم قسمتای مختلف خونه رو میچرخم ببینم چی اضافس چی خیلی وقته استفاده نشده به کار نمیاد همرو میارم جلو چشم یه گوشه میذارم یه ماه بهشون فرصت میدم اگه تو این یک ماه استفاده شد برمیگرده سرجاش اگه نه قابل فروش باشه تو دیوار میفروشم،بازیافتی باشه میدم بازیافت،بخشیدنی باشه میدم کسی ک احتیاج داره ،اینجوری خلوته همیشه خونه،دکوری های خرده ریز متنفرم میگم خونه یه مبل به چشم میاد یه پرده شیک ،یه تی وی،یه کنار سالنی بزرگ،یا دو تا گلدون بزرگ مثل بابا آدم،یا سانسی وریا