2777
2789
عنوان

در حال اقدام به بارداری هستم

195 بازدید | 21 پست

درود به خانمهای عزیز.

من دو‌ماه پیش اقدام به بارداری کردم، ماه اول تقریبا شش روز زودتر پریود شدم با خونریزی بسیار عالی. و‌ ماه دوم موعد پریود رسیده و اما هنوز پریود نشدم. از چند روز پیش تا الان همش زیر دلم درد میکنه.اما درد ملایم.بنظرتون کی بی بی چک بزنم؟ ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنج شیش روز گذشت بی‌بی چک بزن

یکیم اینکه شما قبل اقدام چکاب اینا نرفتی؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
پنج شیش روز گذشت بی‌بی چک بزنیکیم اینکه شما قبل اقدام چکاب اینا نرفتی؟

راستش آخرین بار پارسال انجام دادم همه چیز اوکی بود، نفهمیدم‌کی یکسال گذشت،حالا قراره چند روز دیگه برم برای چکاب.چه باردار باشم چه نباشم.

حامله باشی فعلا ویتامین د وفولیک اسید میدن دیگ چکاب چی

اتفاقا مولتی ویتامین مخصوص بارداری میخورم که هزار میلیگرم فولید اسید داره، ویتامین دی ، سی، امگا هم میخورم 

فردا صبح که از خواب بیدار شدم انجام بدم خوبه؟

من دو روز بعد از موعدم عصر زدم مثبت شد بعد آز دادم.

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)

البته خانمها اینم بگم من همین هفته ی پیش ۳۶ ساله شدم، و واقعا چون درگیر کار و زندگی بودم فرصت نمیشد ...

خيره ان شالله

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)