2777
2789

امشب دخترخاله ام به گوشیم رسوند که زن دایی میگه فلانی یعنی من نمیخواد ازدواج کنه میخواد ترشی درست کنه از خودش 

اینقدر از این حرف ناراحت شدم 😔

من ۲۵سالمه خیلی هم خواستگار دارم ولی خب فعلا کیس مناسب پیدا نشده خودشم میدونه که من خواستگار دارم ،به خدا گفتم خدایا چه بلایی سر این آدم میاری؟من شاید یادم بره ولی به بزرگیت قسمت میدم تو فراموش نکن تاوان این حرفشو بهش نشون بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذا فقط گه بخورن اصلا بهشون اهمیت نده

ضمن اینکه سنی نداری واقعا 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

اهمیت نده 

یادت باشه هر زخم‌زبون و تیکه ایی که آدما میندازن بخاطر مریض بودن روحشون هست و با این حرفا سعی میکنن خود شون رو آروم کنن . 

سعی کن مهارت های مختلف یادبگیری و بیشتر تو اجتماع باشب و مهمونی زیاد بری تا موردهای بیشتری بیاد هرچند بنظرم الان سنی نداری واقعا

درنهایت من معتقدم خدا باید قسمت کنه ازدواج‌رو .