2777
2789

بچه ها من امروز یه عکس از شوهرم پیدا کردم (تو اطلاعات مموری قدیمیش بود اون پوشه تلگرام که شبیه حافظه پنهانه تو گوشی نمیاد ولی چیزایی که از تل دانلود کردی قبلا تو پوشه هست)

خلاصه عکس قدیمی بود تاریخش زده بود مال سال ۲۰۱۷ 

الان برام اصلا مهم نیستا به هیچ وجه چون اون موقع شوهرم فقط ۲۰ سالش بوده ولی برام خیلی جالب بود و دلم میخواد بدونم چه ارتباطی بینشون بوده 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

وااااااا

تا نفهم اون کیه اروم نمیشم

میرم اینقد زیرو رو میکنم تا پنیک کنم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
واااااااتا نفهم اون کیه اروم نمیشممیرم اینقد زیرو رو میکنم تا پنیک کنم

نه من برام مهم نیست ولی کنجکاوم از یه طرف دلم میخواد از همه ی زندگی شوهرم سردر بیارم 

از یه طرف انقدر مرد خوب و چشم و دل پاکیه الان که دوست ندارم فک کنه ادم اسکول بددل یا شکاکی هستم 

خیلی کنجکاومممم😐😫😂

نه من برام مهم نیست ولی کنجکاوم از یه طرف دلم میخواد از همه ی زندگی شوهرم سردر بیارم از یه طرف انقدر ...

واییی زن

بپرس ازش

درکمال ارامش

من حرصم گرفت چرا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
واییی زنبپرس ازشدرکمال ارامشمن حرصم گرفت چرا

نمیدونم 

پس چرا من برام مهم نیست

همش از اولش میدونستم هیچکس منتظر نبوده تا من اولین ادم زندگیش باشم

مثل همین داداشم که قبل نامزدش با ۴ نفر دیگه بوده و باهاشون عکس هم داشته

خب بپرس

بپرسم واقعا؟ ارزش پرسیدن داره بعد اینهمه سال؟ تقریبا ۸ سال گذشته

نمیدونم پس چرا من برام مهم نیستهمش از اولش میدونستم هیچکس منتظر نبوده تا من اولین ادم زندگیش باشممثل ...

اون ک ار

ولی خب بدونی طرف کی بوده

چ مدت بوده

اینا یکم مغزت اروم میشی 

شاید من اینطور

من این مواقع حس نا امنی میکنم

نمیدونم متوجه میشی منظورمو یا ن