2777
2789

کسانی که توی یه ساختمون هستید با خانواده شوهر

یا مثلا یکی دو تا کوچه فاصله دارید

چقدر میرید خونشون؟

یا اونا چقدر میان؟با دعوت میان؟

وقتی مثلا مادرشوهرتون مهمون داره زودتر میرید کمک؟

یا شما مهمون دارید مادرشوهرتون زودتر میاد کمکتون؟

ما خونه ام نیم ساعت با خونشون فاصله داشت (با ماشین ) بعد انتظار داشت هر روز خونه اشون باشم کلا طلبکار بودن

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ساختمان هستیم، اصلا ابدأ نمیرم، فقط مناسبت‌ها میرم، مهمان هم هیچوقت نداره، عیدها اینا مهمون داره که، اونم همه مهمون خودشونو دارن، من سالی یه بار دعوتشون میکنم برا شام، اونا ما رو اصلا دعوت نمیکنن، اما مادر شوهرم برا نشستن، زود زود میاد 

من همسرم تک پسر هست اوایل ازدواجمون یه خیابون از ما پایینتر بودن ولی بلند شدیم از هم تقریبا ۱۵ دقیقه دوریم باهم خوبیم هم مادر شوهرم هم خواهرای شوهرم الان بخاطر بچهام و درسام شاید هفتهای ۲ بار ولی قبلا هفته ای ۳  ۴ بار میرفتم ولی همسرم هرروز میره سرمیزنه در حد نیم ساعت مادر شوهرم گاهی غذام میپزه ولی کم میاد خونمون خودش هم زیاد جایی نمیره 

یه خیابون فاصله 

ماهی یه بارم بزور میرم نیم ساعت بشینم

دستمم به سیاه سفید نمیزنم

کمک اینام اصلا نمیکنم 

رابطه منو مادرشوهرم مثل بچه دوساله با مادر ۵۰سالس انتظاری نداره ازم میدونه کار من نیس این چیزا 

جاری بزرگم چند ساله عروسه و از بچگی شوهرش دادن سنتی و...همیشه از اون کمک های سخت میگیره با من حتی فکرشم خطور نمیکنه چیزی بگه

کمک خواهرشوهرام نمیرم خونشون اصلا نمیرم فقط چندماهی یکبار ک همه رو دعوت میکنن میرم 

اونا تقریبا هفته ای یبار میان خواهرشوهرام 

البته خونه پدرشوهرم ولی پیش منم میان 

کمکم میدن

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !

تو یه ساختمونیم نه کمک نمیرم چون شاغلم میام اول کارای خودمو میکنم بعد میرم درک میکنن.رفت امدم ک گاهی پیش میاد چندشب پشت هم برم گاهی یکی دوهفته اصلا وقت نکنم نرم

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
اونا که کمک نمیومدن ولی توقع داشتند من برم کمک

دقیقا مشکل فعلی من

دقیقا سر غذا میان و میرن

بعد به من با منت میگن تو اخلاقت اینجوریه که نمیای از قبل مهمونی!

تازه میرمم همش ازم توقع کار دارن

من همسرم تک پسر هست اوایل ازدواجمون یه خیابون از ما پایینتر بودن ولی بلند شدیم از هم تقریبا ۱۵ دقیقه ...

وقتی مهمون دارن توقع داره زودتر بری کمک کنی؟

دقیقا مشکل فعلی مندقیقا سر غذا میان و میرنبعد به من با منت میگن تو اخلاقت اینجوریه که نمیای از قبل م ...

نکن عزیزم .. تو هم مثل بقیه برو و بیا 

نهایت موقع سفره انداختن حضور داشته باش و یه کمکی بده .. بهانه بیار هر سری ، عادت میکنن و فوقش پشت سرت حرف میزنن که اونم فدای سرت

تو یه ساختمونیم نه کمک نمیرم چون شاغلم میام اول کارای خودمو میکنم بعد میرم درک میکنن.رفت امدم ک گاهی ...

ما هم یه ساختمونیم

من از اول وقتی مهمون داشتن با شوهرم رفتم با اونم اومدم

وقتیم اونجا بودم در حد خودم کار کردم

چون خود مادرشوهرم چند تا دختر داره

بعد چون من میرم خونشون مثلا فقط ظرف میشورم و سفره میندازم اینو کم میدونه!

واسه همین وقتی میاد خونم از جاش اصلا بلند نمیشه یعنی پاش به آشپزخونه نمیرسه

وقتی مهمون دارن توقع داره زودتر بری کمک کنی؟

بنده خدا توقع نداره خودم دوتا بچه کوچیک دارم ولی سعی میکنم که برم واقعا برام زحمت کشیده سرزایمونم باهام بوده بعد زایمونم چن روز پیشش بودم غذاهام سر دختر اولم تا وقتی که ویارم تموم شد خودش میپخت با مادرم 

مهمون نمیگزه خیلی کم میگیره شاید سالی ۱بار

ما تو یه ساختمونیم

من مناسبت به مناسبت میرم

عید، شب یلدا ، روز مادر …

شاید سالی چهار یا پنج بار

اونم عید به عید میاد

اصلا هم اهل ناهار و شام دادن هم نیست ، من اوایل خیلی مهمونی میدادم ولی الان شبیه خودشون شدم

من شاغلم و همیشه وقت کم دارم واسه همین فقط خونه ی خودم کار می‌کنم 

کلا آدمای سردی هستن منم آدم رسمی هستم 

بنده خدا توقع نداره خودم دوتا بچه کوچیک دارم ولی سعی میکنم که برم واقعا برام زحمت کشیده سرزایمونم با ...

اینام نهایت سالی ۲  ۳ بار مهمونی داشته باشن

خودشم چند تا دختر داره

ولی چون من یه جام باهاشون توقع داره از اول برم کاراشو بکنم

ببین مستقیم اینو تا حالا نگفته ها ولی معلومه

چون وقتی میره خونه دختراش از ظهر میره کمک تا اخر شب!

ولی خونه من حتی پاشو توی آشپزخونه نمیذاره!