2777
2789

دیگه هیچی برام لذت نداره این زندگی همش غصه هست همش درد و ناراحتی همش گریه این زندگی چه خوبی داره اخه کاش هیچ وقت به دنیا نمی اومدم کاش وجود نداشتم اخه این دنیا چی داره که ارزش موندن داشته باشه همش کار کار بعدشم پیر میشیم درد جسمی و روحی دیگه چه ارزشی داره این زندگی 

بعد میگن بچه بیارین اخه به چه امیدی بچه بیاریم بچه بیارم که مثل مادرش زجر بکشه چز اینکه درد بودم برای خانوادم و خرج اضافه روی دستشون دیگه چه فایده ای براشون داشتم اگه من نبودم وضع خانوادم هم بهتر بود مردنم هم درده اگه من بمیرم مادرم چی میکشه دق میکنه نگین برو دکتر و تراپی اصلا شرایطش رو ندارم خدا چرا آدم هارو اینقدر زجر میده آخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی داغونم دارم افسردگی میگیرم

خانم‌ها لطفا واسم صلوات بفرستید آرامش بگیرم

انشالله که خداوند متعال صدبرابرشو بهتون برگردونه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا