67motlagh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 2803 عنوان کیا بچه ی کلاس اولی دارن 63 بازدید | 5 پست معلمشون تکلیف میده که خونه حل کنن؟راضی هستین؟ اسمم مطلق نیست... کاش میتونستم عوضش کنم! اسمم مژده هست🙂 1403/10/07 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزا_سیراستیک عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1696 کتاب مشق دارن و جزوه دارن میگه از اون حل کننشبی یدونه املابه نظرممیشد بیشتر همبگه من خودم جدا کارمیکنم باهاش زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند
67motlagh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 2803 بله خیلی میدهکلا چون معلم فعالیه راضیم معلم دختر من تکلیف هیچی نمیده ، هیچکدوم از اولیا راضی نیستن ، نمیتونه به بچه ها بفهمونه ...دخترم میگه همش تو کلاس سرش تو گوشیه نمیدونم چیکارکنم اسمم مطلق نیست... کاش میتونستم عوضش کنم! اسمم مژده هست🙂
67motlagh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 2803 کتاب مشق دارن و جزوه دارن میگه از اون حل کننشبی یدونه املابه نظرممیشد بیشتر همبگه من خودم جدا کار ... معلم دختر من تکلیف هیچی نمیده ، هیچکدوم از اولیا راضی نیستن ، نمیتونه به بچه ها بفهمونه ...دخترم میگه همش تو کلاس سرش تو گوشیه نمیدونم چیکارکنم اسمم مطلق نیست... کاش میتونستم عوضش کنم! اسمم مژده هست🙂
نگار۶۶ عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 3569 معلم دختر من تکلیف هیچی نمیده ، هیچکدوم از اولیا راضی نیستن ، نمیتونه به بچه ها بفهمونه ...دخترم میگ ... چه بد، کلاس اول خیلی پایه مهمیه الانم نمیشه کاری کرد؛ خودت پیجای کلاس اولو فالو کن و مو به مو آموزشا رو تو خونه باهاش تمرین کن؛ خودت بهش تکلیف بده مدام ازش دیکته بگیر