2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر

165 بازدید | 24 پست

سلام خانما من دو ماه پیش پاپ اسمیر دادم بخاطر زخم رحم و اچ پی وی اینا جواب آزمایش مستقیم برا دکترم ارسال می‌شد نشد برم الان بعد دوماه برم بازم دوباره پاپ اسمیر می‌خواد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم با معاینم بتونن چک کنن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

تازه من فردا سونو واژینال میشم سوم پریودم هم هست درد هم دارم حین سونو

سونو خیلی بهتر از معاینس واقعا از وقتی باردار شدم 2 بار دادم قبلشم هرماه برا تخمک گذاری میدادم معاینه کلا 1 بار تونستم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من چهار ساله نرفتم بدم چندشم میشه از پاپ اسمیر

وای حتماااا برو الان اچ پی وی خیلی زیااااد شده پاپ اسمیر فقطم برا اچ پی وی نیست چیزای دیگم چک میکنن مطمعن میشی از سلامتیت

من چهار ساله نرفتم بدم چندشم میشه از پاپ اسمیر

اره واقعا حق داری منم کلا یه بار رفتم بس 7 پشتم بود بس دردناک و سخته