باربی_کهکشان مدیر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 515 عنوان کادوی نامزدم برای روز زن🌹🫂🌱 | مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 17 پست تو حیاط بهم دادش تصمیم گرفتم برم از تو حیاط عکسشو بگیرمخیلی خوشحالم اولین گل عمرمو گرفتم😍اینم ساعتش تو عکس خوب در نیومده🤭😍 1403/10/07 | 22:59 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ooاسماءoo عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 3115 باور کن خیلیا یکی هست تو زندگیشون ولییی همراه نیسشاید نیازه ک این مرحله رو به تنهایی سپر کنیامیدت به ... اره شاید🙃
moziro عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1348 نگرانم کردی دختر😂ن حالا انرژی منفی جذب نمیکنم چیزی نمیشه 😂🥲🥲شرمنده فقط سوالی پرسیدم ایشالله که چیزیت نشه خب خدا روشکر متاسفانه مام جذب نمیکنیم بقیه میدن بمون ، یه عروسی رفتم جدا ساده بودم اتفاقا به خاطر اینکه درگیر انرژی منفی و اینا نشم آرایش نداشتم ، فردا شبش تا تب ۴۰ توی بیمارستان بودم اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم
باربی_کهکشان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 515 😂🥲🥲شرمنده فقط سوالی پرسیدم ایشالله که چیزیت نشه خب خدا روشکر متاسفانه مام جذب نمیکنیم بقیه میدن ... داری جذب میکنی هر اتفاقی افتادو چشم زخم نگیر بگو اتفاق بوده