2777
2789

نه کورم نه کرم. نه بد اخلاقم نه بی عرضم. نه بی فرهنگم. 

فقط هیچ وقت یکی منو نخواسته همیشه تنها بودم 

وبدتری قسمت ماجرا اینه که اصلا به دعا نویس اعتقاد ندارم. 

😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کارو با خودت نکن 

بجاش چله سوره یاسین یا توسل بگیر 

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

مراجعه به دعا نویس توصیه نمی‌شود. 

شما دعای سیفی صغیر هر شب تا 99 شب بخوان 

دعای یستشیر تا 40 شب بخوانید 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیخشیید ولی واقعا اعتقادم رو از دست دارم من انجام دادم نشد.

خب شاید قسمتت هنوز نرسیده 

بابا جوونی یجوری میگی کسی نمیاد بگیرت 

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

در وهله اول باید خودتون و دوست داشته باشید

خدا رو رها کردید به دعانویس فکر می کنید

با خویشتن دوستی و عزت نفس و توکل بر خدا می تونید ازدواج خوب داشته باشید، ابتدا روی این موارد تمرکز کنید

و با خوندن نماز جعفر طیار، چبه سوره احزاب، طه، زیارت عاشورا همراه صدقه و سوره حشر ان شاالله خداوند ازدواج خوبی براتون رقم بزنه

و حدیث کسا در جمعه ها با سر انداختن چادر و روشن کردن عود تا ۵ هفته هم می تونید حاجت روا بشید