یه دلم اشکه یه دلم خون میخوام فرار کنم . نمیدونم کجا برم تو این سرما . میگم برم مشهد اونجا امام رضا پناهم بشه اما خیلی اونجا سرده حداقل کوله پشتی هم ندارم که وسایلمو توش بزارم . میخوام فردا برم کوله بخرم و طلاهامو بفروشم که ی پولی داشته باشم شاید نزدیک خرج یک ماهم هست. دفعه ی بعدی که کتکم زدن بهم بی احترامی شد دیگه تحمل نمیکنم نمیمونم تو این خونه . فقط موندم کجا برم . باید یکاری مثل پرستاری از سالمندی چیزیم پیدا کنم حداقل جای خواب داشته باشم کسی جایی میشناسه ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
بی فکر بازی درنیاری از خونه بری از چاله بیفتی تو چاه
قشنگ بگرد دنبال یه کار برو سرکار که خونه نباشی زیاد
بعد که پولات رو جمع کردی یه شهر دیگه کار پیدا کن و از اونجا برو
الان جایی نریا
کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . میدونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣 : ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن. ۲- اونایی که میپرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط میکشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون میره» نباش 🥴 ) ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.