بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثل سالن آرایشی، مزون یا کارگاه خیاطی، مغازه پوشاک مرتبط با خانوما، و یا با توجه به تخصص و رشتتون
رشته م مامایی اما تو حیطه خودم فاصله افتاده و فعلا خیلی عقبم نمیتونم کار کنم با بچه نمیشه هم درس خوند و ... نهایت میشه حقوق کارمندی و .... کار ازاد به نظرم بهتر باشه
رشته م مامایی اما تو حیطه خودم فاصله افتاده و فعلا خیلی عقبم نمیتونم کار کنم با بچه نمیشه هم در ...
توی رشته های پیرا پزشکی میتونید برای مجوز کارهای مراقبت پوستی اقدام کنید، مثل اسکین هلث و فیلر و ژل و دستگاه الکساندریت و اینجور چیزا که هم کار زنونست هم بهش آشنا ترید! شاید یک قسمت توی یک کلینیک یا یک سالن دستگاه بخرید و خودتون با مدرک پیراپزشکی اپراتور دستگاه بشید حالا تو هر حوزه، زیبایی و پوست و مو یکیش
میتونی از عمده فروشی شهرتون یا عمده فروشی اینستا شروع بکنی یا یک بار بری تهران سمت بازار بزرگ همینجا تاپیک بزن راهنماییت بکنن .اونجا که منبعشه یه بار برو بعد دیگه عکس میفرستن برات تلفنی هم میتونی هر بار سفارش بدی .
چون آدم هر چقدرم برا خودش لباس نخره برای بچش میخره
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
بله اتفاقا الان خیلی رو بورسه .من تو این مدت دو نفر از اطرافیان رو دیدم به شدت موفق شدن تو این زمینه هر دو هم توی شهر کوچیک هستن یعنی به درآمد خیلی خوب رسیدن و مدام دارن ارتقا میدن کارشونو
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!