2777
2789
عنوان

متأهلا میشه بیاید لطفا🥲😶‍🌫️

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 54 پست
والا دیگه خسته شدم بعد از سالها ... دیگه خسته شدم کلا از بیرون رفتنم خوشش نمیاد منم میرم ولی نمی‌زار ...

حوشبحالت من ترسوام میترسم بفهمه

بگردانَد مرا آنکس که گردون را بگردانَد🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام خیلی عجیبه خانومای این سایت یا کلا بعضی ایرانیا تا متاهل میشن میگن با دوستا رفت و آمد نکنین...ن ...

والا حق گفتی وقتی همه چی اندازه نگه داری اتفاقی نمیوفته 

روابط با دوستم هنینه بالاخره نمیشه که کلا رفت و آمد نکنی

بگو من خودم اندازه نگه میدارم مرد و زنم نداره

به نظر شما ببرمش پیش روانشناس مشکل این قضاوت های بیجاش حل میشه

خودم ک هنوز نتونستم درستش کنم این قضیه رو

بگو اگر به عقل من شک داشتی و فکر کردی تحت تاثیر قرار میگیرم چرا با من ازدواج کردیاگز فکر کردی بچه ا ...

اینارم میگم میگه من به تو اعتماد کامل دارم به بقیه ندارم

براساس تجربم میگم 

هرچقدر با این مرد جماعت راه بیای بخاطرشون از خواسته هات دست بکشی یوقتی بخودت میای میبینی زندگیت شده همش اون اصلا خودت نیستی بعد دیگ کم میاری خسته میشی اعتراض میکنی من بخاطرت .... اون لحظه بهت میگن پرتوقع ،غرغرو ،ولی اگر از اول براشون جابیفته از چیزی که میخوای دست نمیکشی ، هم برات بیشتر ارزش قائل میشن ،هم اینکه خودت حسرت به دل نمیشی هم اینکه اصلا براشون جذابتری 

اینارم میگم میگه من به تو اعتماد کامل دارم به بقیه ندارم

نه نو به من اعتماد نداری 

بگو من انقدر عاقل شدم که نزارم دوستام انقدری وارد زندگیم شن تا زندگینو بخوان خراب کن ،و اونقدری بتو اعتناد دارم که بهم وفادار بمونی