2777
2789

خانما بازارش امروز تا چند بازه؟

می‌خوام برم برای جهیزیه ببینم چیز ب درد بخوری داره یا نه

یا اگه جای دیگه ای میشناسید توی تهران بگید بهم لطفاً 

فقط امشب می‌خوایم بریم. جایی رو بگید که باز باشه حتما

مرررررسی 

صالح آباد بیشتر وسایل خرده ریز آشپزخونه داره مثل سرویس پلاستیک و دستمال ،و بیشتر مغازه هاش هم عمده فروشن والا قیمتاشم هیچ توفیقی با جاهای دیگه نداره،خب چرا نمیری شوش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتاش ک خیلی پایین تره

نه والا من رفتم جاهای دیگه هم اومدم دیدم همون قیمت نهایت ۱۰ تومن تا ۲۰ تومن پایینتر بود اکثرا هم میرفتی تو مغازه ها عمده میفروختن،زیاد خوشم نیومد 

الان بریم یعنی دست فروشا هستن؟

فکر نمیکنم دست فروشاش تو پاییز زمستون تا این ساعت بمونن،خب هفته دیگه زودتر برید ک هم هوا روشنه هم باخیال راحت تایم دارید همه جارو ببینید

سلام من برادرم بازار صالح آباد عمده فروشی داره قبلاً دو سه سال پیش دستفروشا بودن و تعداد کمی از مغازه ها عمده فروش بودن یعنی جنس ها رو تکی هم میفروختن ولی الان دستفروشا جمع شدن و بیشتر مغازه ها عمده فروش هستن و جنساشون و تکی نمیدن البته تو خیابون اصلی بعضی مغازه ها تک فروش هستن و اینم بگم که گاهی اوقات ممکنه قیمت صابح آباد از مغازه های محل هم گرون تر باشه تو تک فروشی اگه چیزی مد نظرتون هست میتونید تو گوگل سرچ کنید و وارد سایت بشید و اگه داشتن بپرسید که تکی هم میدن یا نه چون اکثر مغازه ها فروش تکی ندارن و اگه قصد خرید هم دارید چند تا نکته مهم بهتون میگم اول اینکه سعی کنید اصلا روزهای جمعه و تعطیل نرید چون خیلی شلوغه مخصوصا نیمه ی دوم سال بیشتر سعی کنید روزهای عادی برید دوم سعی کنید هر چی میخواید رو از همون خیابون اصلی بخرید چون تو کوچه ها همه عمده فروشن و به هیچ عنوان جنس رو تک نمیدن سوم صالح آباد بیشتر وسایل آشپزخونه و اسباب بازی و پتو و... جنس هایی از این دسته موجوده برای فروش تکی برای لوازم التحریر و لوازم آرایشی بازار خوبه.و بازم میگم اگه به قصد اینکه محصولات خیلی آرزومه نرید چون که اکثرا همه عمده فروشن و اصلا تکی نمیدن فروشگاه های دیگه هم قیمتاشون با جاهای دیگه نهایت ۱۰ تا۱۵ تومن اختلاف داشته باشه.