2777
2789

موضوع اینه که یه خواستگار دارم ۵ ساله باهمیم .تو این چند سالم چندبار اومدن خواستگاری هربار بابام یچیز گفته یبار میگه سربازیش یبار میگه کار 

حالا سربازی رفته الانم رفته سرکار . الان زنگ زدن که بیان بابام جوابشونو نمیده . بش میگم زشته میگه خودشون دوباره زنگ میزنن . بعدم میگه من هنوز نفهمیدم کارش چیه . در صورتیکه اونا شهر دیگن . خونشونم رفته . یعنی الان اگه بگه کارت چیه اونا فکر میکنن مسخرشون کرده چون بارها گفته این موضوع رو 

حالا بابای اونم بهش برخورده میگه زنگ نمیزنم دیگه چون جوابمو ندادن 

حالا به نظرتون چیکار کنم؟

سعی کن با پدرت صحبت کنی راضیش کنی ولی بدون رضایتش هرگز

با همین کاراش ارزشتو زیاد کرده که کم نکرده 

ولی دیگه کافیه  

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف بابات رو گوش کن. بهتر از پدر و مادر کسی نیست 

یه لحظه گوش کن خدا... جدی میگم .. نه بچه بازی نه ادا و اطوار.... تو این دنیا......حال خیلی ها اصلا خوب نیست.یه دستی به زندگی شون بکش. لطفااااا

اگر واقعا تصمیمت رو گرفتی و واقعا مرد زندگی و خانواده هست، یا برین از مشاور کمک بگیرین تا راهنمایی کنه و مادر پدرا رو بخواد. یا از یه فردی که مورد اعتماد و احترام هر خانواده هست واسه وساطت کمک بگیرین.

بابات داره تجربه چندين سال زندگيشو برات خرج ميكنه بد شمارو نميخواد كه شما با ارزشترين داراييش هستي بزار برات سنگ تموم بزاره اگر قسمت هم باشين سنگم از اسمون بباره شما بهم ميرسين

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧