2777
2789
عنوان

اینجا کی قرص متورال میخوره تپش قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 26 پست
عزیزم بهتره بری یه اکوی قلب ، اگه مشکلی داری بهتره بخوری ولی اگه سالم بودی ک خب با همون دکتر مشورت ک ...

افتادگی دریچه میترال دارم 

ولی اینقد اذیتم نمی‌کرد خودش میگه اضطراب شدید داری 

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من یساعت دیرتر بخورم ضربان قلبم می‌ره بالا نمیدونم چجوری قطعش کنم من متوپرولول میخورم فک کنم هم ...

۱۵۰ نمی‌تونه برای قلب نرمال باشه استارتر جان... مطمئنی بی‌دلیل قرص می‌خوری؟ 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

۱۵۰ نمی‌تونه برای قلب نرمال باشه استارتر جان... مطمئنی بی‌دلیل قرص می‌خوری؟

ببین قبل قرص اینجوری نبودم قرص که به روز نخورم ضربانم می‌ره بالا انگار بدنم عادت کرده به این قرص

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
من متورال ۵۰ میخورم روزی نصف الان دو سال هست که دارم این قرص رو مصرف میکنم

زمانی که یه روز نخورین مشکلی پیش نمیاد براتون؟

فشار و ضربانتون بالا نمیره

منم یکسال خوردم ی روز ی دکتر عمومی ازم گرفت انداخت سطل زباله و گفت قلبت سالمه نخور چندروزی ی کم استر ...

سلام وقتی قطعش کردین علائمتون چی بود؟ تپش قلبم بعضی وقتا میگرفتین توی هفته ی اول بعد از قطع کردن؟

سلام وقتی قطعش کردین علائمتون چی بود؟ تپش قلبم بعضی وقتا میگرفتین توی هفته ی اول بعد از قطع کردن؟

بله گاهی تپش قلب میگرفتم و حس لرزش تو دستام داشتم ،فشارخونمم ی کم بالا میرفت درحد ۱۳ ولی بعد نرمال شد 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بله گاهی تپش قلب میگرفتم و حس لرزش تو دستام داشتم ،فشارخونمم ی کم بالا میرفت درحد ۱۳ ولی بعد نرمال ش ...

من هفته ی اولیه که دارم ترکش میکنم ولی بعضی وقتا خیلی سردم میشه یا حالم یکم بد میشه؛ موندم ترکش کنم یا ن؛ دو هفتس که مصرف کردم قبلشم فشار و صربانم نرمال بود

شما چنبن جسایی داشتین؟ یا بدنتون یخ کنه؟

من هفته ی اولیه که دارم ترکش میکنم ولی بعضی وقتا خیلی سردم میشه یا حالم یکم بد میشه؛ موندم ترکش کنم ...

راستش من الان چندساله ک نخوردم دقیق یادم نیس ، فقط یادمه بدنم بخصوص دستام میلرزید 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....