2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شناخت ندارم

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

@toranjbano  

ایشون  هم تاپیکاشون دوست داشتنیه🤍

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

نمیشه 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

@مامالی4  ایشون هم هستن 🌸

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

@مامالی4 ایشون هم هستن 🌸

عشقن عشق 

با سلیقه 

کدبانو 

بی نظیر 

از همه مهم تر با ادب و با اصالت 

ماریا قناد هم دوست دارمشون 

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!

@toranjbano ایشون هم تاپیکاشون دوست داشتنیه🤍

مررررسی فداتشم ممنونم، شما ب من لطف داری😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عشقن عشق با سلیقه کدبانو بی نظیر از همه مهم تر با ادب و با اصالت ماریا قناد هم دوست دارمشون

بله خیلی خوووبن

هم صحبت نشدم باهاشون ولی دیدمشون تو تاپیکا که چقدر موجه هستن 

ایشون رو نمیشناسم متاسفانه 

مررررسی فداتشم ممنونم، شما ب من لطف داری😍

سلامت باشید عزیزم 💞

از کاربرای خوب سایت هستید که وجودتون با ارزشه 😍🤍

بله خیلی خوووبنهم صحبت نشدم باهاشون ولی دیدمشون تو تاپیکا که چقدر موجه هستن ایشون رو نمیشناسم متاسفا ...

هم صحبت بشید بیشتر عاشق منش و رفتار و شخصیتشون میشید 

از این آدمای تازه به دوران رسیده نیستن 

انقد حرفاشون کلامشون هنر و کدبانو بودنشون دلنشینه که نگم خیلی ساله میشناسمشون 

@مامالی4  

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!

سلامت باشید عزیزم 💞از کاربرای خوب سایت هستید که وجودتون با ارزشه 😍🤍

عزیزدلمی، خوبی از خودته فداتشم🌺🌺🌸🌸

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
هم صحبت بشید بیشتر عاشق منش و رفتار و شخصیتشون میشید از این آدمای تازه به دوران رسیده نیستن انقد حرف ...

افتخار هم صحبتی باهاشون رو نداشتم تا به حال

خوب بودنشون که بله ثابت شده است 

پیداست از کلامشون با کاربرا 🤍

و چقدر شما هم خوبید که اینقدر به دیگران  ارزش و احترام میذارید و تعریفشون رو میکنید🌸