2777
2789

من راستش ی مشاور گرفتم از ابان 

من از صفر شروع کردم ب درس خوندن و از همون اول آزمون دادم ولی تراز ازمونام آنچنان پیشرفت نکرده تو این دوماه و تو ی سطح مونده مشاورم میگ چون صفر بودی نباید آزمون میدادی تا یکم سطحت بیاد بالا بعد برا همین ترازات پایینه 

از لحاظ برنامش باید بگم خیلی سنگینه 

ولی خب راهنمایی هاش تا حدودی تا الان خوب بوده تایم زنگ زدنشم میگ جمعه ها خودم بهت زنگ میزنم هرموقع شد چون میدونه من فقط درس میخونمو جایی نمیرم اینجوری گف 

بنظرتون عوض کنم یا همین بمونه اینم بگم قبل ایشون من کلا تست نمیزدم بعدش تازه راه افتادمو الان تعداد تستام ب 100 اینا رسیده نظرتون چیه؟ خوبه؟ سر سنگین بودن برنامش مرددم

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر درسی ۱۰۰ تا یا همه تستات ۱۰۰ تان عزیزم عوضش نکن عالیه نباید اوایل ازمون میدادی تا راه بیوفتی

کلا 100 تا 

هر درس ک ارور میدم عزیزم 😢🤣

نمیدونم اخه ترازم خیلی خیلی پایینه زیر 5 هزاره 🤕

دیونه ای؟؟؟؟

قلم چی امتحان میدی؟؟؟

اون سوالاش مثل کنکور نیست جوابام که پخشه قبل ازمون

برو نهایی بخون فقط نهایی مهمه ۶۰ درصددددد

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
ببخشید شما دبیرستانی هستین؟میدونی واسه امتحانای نهایی اگه ماشین حساب علاوه بر ۴ عمل اصلی رادیکال هم ...

نمیدونم ولی معمولا میگن ماشین حساب ساده 

دیونه ای؟؟؟؟قلم چی امتحان میدی؟؟؟اون سوالاش مثل کنکور نیست جوابام که پخشه قبل ازمونبرو نهایی بخون فق ...

جفتش مهمه عزیزم 40 درصد کنکوره ک خودش ب خودی تاثیرش زیاده

عزیزم بستگی به هدفت داره ایشالا اگه امسال صدت رو بزاری پیراپزشکی میاری اگر دنبال رشته تاپ هستی قبول کن نمیتونی با اون کسی که از اول تابستون شروع کرده و با تراز بالای ۶۰۰۰ داره روزی بالای ۱۲ ساعت درس میخونه رقابت کنی

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی