2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه دیگه یه وقتایی خدا از روی حکمت نمیذاره که یک‌اتفاقی توی زندگیمون بیفته و جلوشو میگیره اما ما چون از حکمت خدا بی خبریم فکر میکنیم سعی میکنیم با هر چنگ و دندونی ک هست به خواستمون برسیم 

برای کاری ک نشده غصه نخوریم

خدا هست خدا هست خدا هست...

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

یبار شوهرکردم بخاطر کلاهبرداری و فراری شدن طلاق غیابی گرفتم.

رفتم سرکار. انقدر خلا عاطفی داشتم باهرکی دوس میشدم تامنو بگیره. و نمیشد.

مادرم میگفت شاید توسرنوشتت نیس انقدر دستوپانزن خودتم شهره نکن.

۱۸سال دستوپازدم خودمو له میکردم گریه ها کردم که فقط شوهرکنم ب جایی ک برم هنری یادبگیرم خودمو ارتقابدم دنبال این بودم ک یکی دیگه خوشبختم کنه.

خلاصه اخرش باکسی ک اصلا درشان منوخانوادم نبود ازدواج کردم. هرروز ازبودن باهش پشیمونم. 

جالبه ک بچه دار نمیشم. اوایل اصرار میکردمو راه دوادرمون بودم.

بعداز چندسال بخودم اومدم و گفتم جواب اون همه اصرار براشوهر شد این. حالا بازم داری برا بچه اصرار میکنی!!

دیگه الان سالهاس ک بیخیال بچه شدم.

میخام بگم اگه میبینید یه چی نمیشه انقدر اصرار نکنید. 

اگه دنبال شوهر کردنید خودتونو ب آب و آتیش نزنید خودتونو ارتقابدید و پیشرفت کنید مطمئن باشید آرزوی همه میشید.

یبار شوهرکردم بخاطر کلاهبرداری و فراری شدن طلاق غیابی گرفتم.رفتم سرکار. انقدر خلا عاطفی داشتم باهرکی ...

وای منم به این حرف شما رسیدم. به خداکه راست میگید. من حتی الان اگر بخام یه چیزبخرم برم مغازه بسته باشه کلا بیخیال میشم میگم حکمتی داره

❤️❤️

وای منم به این حرف شما رسیدم. به خداکه راست میگید. من حتی الان اگر بخام یه چیزبخرم برم مغازه بسته با ...

من یه وقتا در حد یکی دوبار نه بیشتر تلاش میکنما. نه اینکه دیگه کلا ازهمون اول بذارم دست قسمت . اما تلاشمو اونم درحدنرمال میکنم. ک بعدا نگم ایکاش.... اما یادگرفتم اصرار نکنم گریه زاری نکنم التماس نکنم. نگم باید .