2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره كرمانشاه اومد دوباره استرس ونگرانيامون شروع شد، امشب اعلام كردن هوشيار بخوابين

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
بازهم ازگله کرمانشاه ولی در استانهای کردستان وایلام وآذربایجان غربی لرزشش احساس شد وباعث وحشت مردم ش ...

آخه جای تعجب داره مرکز زلزله نگاری گفته بود ک زلزله ی اصلی اومده و تموم شده فقط از این به بعد پس لرزه میاد! پس این ۶ ریشتر چیه. زلزله به قدرت ۶ ریشتر اومده! واقعا جای نگرانی نیست؟ 

به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ...
اره كرمانشاه اومد دوباره استرس ونگرانيامون شروع شد، امشب اعلام كردن هوشيار بخوابين

مادربزرگ خدابیامرزم میگفت ادم خواب بامُرده یکیه!

ادم یدفه که خواب رفت هوشیاری سرش نمیشه

امان ازبیکاری😔 یعنی دنیابه این بزرگی فقط کاربراهمسرمن نیست😭
یعنی چیییییی

اخه کشور ما مثل ژاپن و چین و اینا رو آب نیست که زبرش اتشفشان فعال نیست کهکجای ناریخ ایران در عرض یه ماه این همه زلزله اومده 

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
فورا پسرم رو بغل کردم ورفتم زیر یکی از ستونهای پذیرایی تقریبا 4یا 5 ثانبه طول کشید خیلی ترسیدم خیلی& ...

کرمانشاه ۴۰ ثانیه احساس شده

به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ...
مادربزرگ خدابیامرزم میگفت ادم خواب بامُرده یکیه! ادم یدفه که خواب رفت هوشیاری سرش نمیشه

همينو بگو،  آخه وقتى خواب مياد سراغ آدم ديگه مگه ميشه هوشيار بود ، شوهرم خسته بودتا حالا بزور بيدار موند من گفتم بخواب خودم بيدار ميمونم، فقط خدا خودش كمكمون كنه ، من برا پسرم خيلى ميترسم، طبقه چهارمم هستيم

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز