2777
2789
عنوان

حق با کنه یا خانوادم

91 بازدید | 4 پست

سه ماهه عقدم بابام خیلی پولداره برا خرید انگشتر شوهرم گف فقط نصف پول رو میدم خیلی بد شد جلو خانواده شوهرم الآنم نزدیک عروسیه برام هیچی نمیخرن حتی وقتی میگم گشنمه میگن به شوهرت بگو ولی من روم نمیشه خیلی تنهام...خیلی هم زور میگن حق ندارم شوهرمو ببینم زور کسی بهشون نمیرسه

بنظرم اینطور هم درست نیست خانواده تا شما نرفتید سر خونه زندگی تون باید شما رو تامین کنن و حق با شماست

اندوه پیرمرد خاک‌فروش برای شهری پُر از خانه‌های بی‌باغچه...☔️🌊[کاربر خاموش] ، اگر سوالی راجع به کنکور انسانی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اینطور هم درست نیست خانواده تا شما نرفتید سر خونه زندگی تون باید شما رو تامین کنن و حق با شماس ...

هر چی میشه میگن از شوهرت بگیر ولی من هر چی داشتم خرج کردم به شوهرم گفتم بابام گرفته ک ابروداری کنم

حق باتوئه اگه شوهرت پسرخوبیه زودازدواج کن بروسرخونه زندگیت رابطتم باخانوادت خیلی خیلی کم کن

خداروشکر خیلی خوبه یه ماه دیگه عروسیمونه ولی منم از خانوادم توقع دارم جلو شوهرم خجالت میکشم