2777
2789
عنوان

شمای جای من بودید با خانواده شوهر چه رفتاری نشون میدادید

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 27 پست

والا من که عادت کردم به این اخلاقشون  که بین بچه های من و جاریم فرق میزارن . ولی خواهرشوهرم تا دید مادرشوهرش به بچه دخترش توجه کرد ،قهر کرد اومد خونه مامانش .بستگی به اخلاق خودت و اونا داره .بنظرم نرو دیگه تو جمعشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من که عادت کردم به این اخلاقشون که بین بچه های من و جاریم فرق میزارن . ولی خواهرشوهرم تا دید م ...

وای جاری ذیگه خیلی سخت تر هست

خداروشکر جاری ندارم

دیگه دو هفته یکبار سه هفته یکبار مجبورم برم

دختر خوشکلم ،عاشقتم نفسم
خب اون بیشتر میبینن به خاطر همین انگار باهاش راحت ترن

ببین من نمیگم بچه منو بیشتذ بخوان میگم ما هر دو هفته سه هفته دو روز میریم لااقل حقظ ظاهر کنن

انگار پیششون اون شیرین تره

در صورتی که پسر خیلی نازه و همه دوسش دارن فقط انگار عمه هاش و مادر بزرگش اونو ترجیح میدن

دختر خوشکلم ،عاشقتم نفسم
شعور عزیزم تزریقی نیست ... احتمالا بچه اول خواهرشوهرتم هستش ...

بچه دومشه

بعد این پسرش ۲ ماه بعد دوباره حامله شد یه دختری باز اورد ولی این پشره خیلی دوست دارخانواده شوعرم کلا دخترین

یکی ما داریم یکی خواهرم شوهرم و یکی هم یه خواهر شوهر دیگم بقیه همه دختر

دختر خوشکلم ،عاشقتم نفسم
نمیشه که کلا قطع رابطه کردبعد انگ حسادت هم بهم بزنن

من نمیگم قطع ارتباط کن ولی برام عجیبه جایی که بچت رو بی‌محلی میکنن ، اینقدر زود زود میری ، حداقل ماهی یه بار برو .یا بزار زنگ بزنن ، ببین اصلا سراغی ازت میگیرن یا نه 

بچه دومشهبعد این پسرش ۲ ماه بعد دوباره حامله شد یه دختری باز اورد ولی این پشره خیلی دوست دارخانواده ...

فقط سعی بکن بچت ضربه نخور سریع بغلش کن بهش توجه کن حتی اگر دعواشون شد طرف بچه خودتو بگیر نزار فکر کن هیچ کسی دوستش نداره