2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقا کسی میدونه چرا من حس سیری یا گشنگی ندارم؟مثلا با یه لقمه ام سیر میشم،در عوض میتونم دوتا قابلمه ر ...

مگه میشه؟؟؟؟،؟*

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ن شوخی میکنم 😂

عههه بروگمشووو😂

فک کردم واقعی میگی😅

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

مگه میشه؟؟؟؟،؟*

اره بخدا،مثلا اگه از صبح تا شب هیچی نخورم شب یه لقمه نون پنیرم بخورم ،یه لقمه مثلا اندازه بند انگشت دیگه گشنه نیستم

ولی اگه دوتا قابلمه برنجم بخام بخورم میتونم و حتی ده دیقه بعدش با خوردن قابلمه سوم مشکلی ندارم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اره بخدا،مثلا اگه از صبح تا شب هیچی نخورم شب یه لقمه نون پنیرم بخورم ،یه لقمه مثلا اندازه بند انگشت ...

قد و وزنت الان جقدره؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
قد و وزنت الان جقدره؟

قدم ۱۶۰ وزنم اخرین بار ۵۸ الان نمیدونم البته تغیری ام نکردم شاید شده باشم ۶۰

ببخشید 😔🤣🤣🤣

باشه🥹😍

قدم ۱۶۰ وزنم اخرین بار ۵۸ الان نمیدونم البته تغیری ام نکردم شاید شده باشم ۶۰

الحمدلله خوبه قد و وزنت

الحمدلله خوبه قد و وزنت

اره بابا😅

فک کردی یه خپل گنده ام که نشسته پشت گوشی😂😁