میخام تیکر بارداری بزنم همش میگه تیکر در اقدامم رو حذف کن
کجاس این تیکره برم حذفش کنم؟
کار خوبه خدا کنه …لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستید💙🥹 همون موقع که فکرشو نمیکردم خدا بهم یکی از فرشته هاش رو بخشید🤲🏻💜مامانِ هدیه مادرم فاطمه زهرا🤲🏻🥹در تاریخ۱۴۰۳/۰۹/۱۰ فهمیدم مامان شدم😍برای تشکیل قلب بچم دعا کنید🤲🏻🥹
نمیدونم والا ولی امضات قشنگه وایبر خوبی داد بهم انشالله ۱۰ /۱۰ /۱۴۰۳هم من بفهمم حاملم
قربونت برم مطمینم به زمان درستش که خدا برات تعیین کرده مادر میشی
من هم خدا سه سال صلاح ندید مادر بشم بعد سه سال بهم فرشتشو بخشید الهی بتونم ازش مراقبت کنم
قابل باشم دعاگوتم🥺💙😍
کار خوبه خدا کنه …لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستید💙🥹 همون موقع که فکرشو نمیکردم خدا بهم یکی از فرشته هاش رو بخشید🤲🏻💜مامانِ هدیه مادرم فاطمه زهرا🤲🏻🥹در تاریخ۱۴۰۳/۰۹/۱۰ فهمیدم مامان شدم😍برای تشکیل قلب بچم دعا کنید🤲🏻🥹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فدای مهربونت خدا تو دلیت رو واست صحیح و سالم نگه داره
قربونت برم ممنون از دعای قشنگت الهی امین💙🥺