کاربری_گمشده مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 1692 عنوان چیکار کنم موهام بلند شهههه 80 بازدید | 12 پست رشد موهام خیلی کمههه هر کار میکنم بلند نمیشن شما راهکاری دارین؟؟ 1403/10/06 | 23:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرووووزاااان عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 3379 وای مثل من آرزوم شده موی بلند😐 . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
کمیلا29 عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 36 قرص هیربیوتی بخور البته اگه ریزش مو نداریاگه ریزش مو داری اول برو آزمایش بده هم چکاپ کامل و هم آزمایش هورمونی بده اگه مشکل نداری میتونی از قرص هیربیوتی یا هیرویت یا زینک استفاده کنی یا اینکه مزوتراپی مو انجام بده خیلی تاثیر میزاره
دختــــرآبانــــی۹۸ عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4452 فقط صبرموهای من تا کمرم بود رفتم رنگ گذاشتم قشنگ رید به موهام ۴رنگ شدهیک سال گذشته یذره هنوز دراومده دیگه غلط کنم رنگ بزارم ۱۴۰۴/۷/۱۸
غریبهه عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 494 هرماه نوک موهاتو قیچی کن .. در طول روز چندبتر شونش کن . روغن زیتون نارگیل بادام تلخ تقویتی هممیتونی بعد موعات یکم بزنی اگر کراتین و اینا نداری تنها و غریب و بی کس
کاربری_گمشده مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 1692 قرص هیربیوتی بخور البته اگه ریزش مو نداریاگه ریزش مو داری اول برو آزمایش بده هم چکاپ کامل و هم آزمای ... اتفاقا همین چند هفته پیش ازمایش هورمونی دادم مشکلی نداشتم مرسی گلم شنییدم قرص ال دی تو شامپو بریزی تاثیر داره؟
کاربری_گمشده مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 1692 فقط صبرموهای من تا کمرم بود رفتم رنگ گذاشتم قشنگ رید به موهام ۴رنگ شدهیک سال گذشته یذره هنوز دراومده ... اصلا نمیتونم موهام پسرونس دیگ تحمل ندارم خیلی رشدش کمه آخه
کاربری_گمشده مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 1692 هرماه نوک موهاتو قیچی کن .. در طول روز چندبتر شونش کن . روغن زیتون نارگیل بادام تلخ تقویتی هممیتونی ... مرسی عزیز در مورد قرص ال دی چیزی میدونین؟
دختــــرآبانــــی۹۸ عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4452 اصلا نمیتونم موهام پسرونس دیگ تحمل ندارم خیلی رشدش کمه آخه برا منمرشدش کمهمن از هیچ قرصی استفاده نمیکنم میترسم همون قرصه هم گند بزنه به موهام فقط صبرفوقش عروسی رفتنی مومصنوعی بزار ۱۴۰۴/۷/۱۸
غریبهه عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 494 مرسی عزیز در مورد قرص ال دی چیزی میدونین؟ نه برا ابرو قبلا شنیدم ولی نخوریا . بعدم قرص هرویت چی بود دوستان پیشنهاد دادن اونم خوبه تنها و غریب و بی کس
کاربری_گمشده مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 1692 نه برا ابرو قبلا شنیدم ولی نخوریا . بعدم قرص هرویت چی بود دوستان پیشنهاد دادن اونم خوبه نه خوردن که بریزم تو شامپو
کمیلا29 عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 36 اتفاقا همین چند هفته پیش ازمایش هورمونی دادم مشکلی نداشتم مرسی گلم شنییدم قرص ال دی تو شامپو بریزی ت ... چکاپ کامل چی دادی شاید ویتامین های بدنت کم باشهراجب قرص ال دی اطلاع ندارم عزیزم ولی من قبلا ۳ماه قرص هیربیوتی خوردم نتیجه خوبی گرفتم
کاربری_گمشده مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 1692 چکاپ کامل چی دادی شاید ویتامین های بدنت کم باشهراجب قرص ال دی اطلاع ندارم عزیزم ولی من قبلا ۳ماه قرص ... نه چکاپ کامل ندادم ولی ویتامینام مطمئنم کمه کمبود آهنم دارم چون کلا ضعف و بی حالی دارم گوشت و اینجور چیزا هم اصلا نمیخورم فعلا فقط قرص آهن میخورم باشه ممنون عزیزم حتما همینو میگیرمفیتو هم شنیدم ولی خیلی گرونهههه