2777
2789
عنوان

خانمااای متاهل میشع ببیاین بی بی زدم 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 29 پست
صبح ناشتا بزن دو تا ۵ دیقه جواب میده بعدش دیگه فاسد میشه

عههه فردا بزنم زود نیس یا بمونم یکی دوروز دیگ بزنم

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از ۲هفته تاخیر با سونو و آزمایش دقیق مشخص میشه

دیگ فردا میرم تو ی هفته اگ بازم نشدم باید برم دکتر🥲ولی همسرم میگ بعیده حامله باشی

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

عههه فردا بزنم زود نیس یا بمونم یکی دوروز دیگ بزنم

یه هفته از موعد بگذره با بی بی چک مشخصه، فقط ادرار اول صبح باید باشه و یه جای تمیز و صاف بزارش دو سه قطره بیشتر نریز خیسش نکن که اب توش نره خراب میشه

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

ببین کلا هرررر چیزی ممکنهولی کلا خیلی نمیشه به بیبی چک اعتماد کردمن خودم بیبی چک زدماولیش منفی شددوم ...

اره واقعا🥲

ولی همسرم میگ بعیده حامله باشی منم مطمعنم اصلا 

بعد چون فامیلیم دیگ ترسم چند برابره🥲اخر هفته صب میکنم نشدم میرم ازمایسش

منم اینجور شد یه بار آزمایش دادم منفی بود باز بزن مثبت شد آزمایش بده

عههه علاعمیم داشتی 

فردا بزنم یا چند روز دیگ صبر کنم

یه هفته از موعد بگذره با بی بی چک مشخصه، فقط ادرار اول صبح باید باشه و یه جای تمیز و صاف بزارش دو سه ...

فردا فیکس ی هفته میشه 

اره امروز ی ذرم زیادی ریختم داخلش فک کنم 

مرسییی از راهنماییت

نمیخوای بشی؟

ازدواج فامیلی کردیم ازمایش ژنتیک ندادیم خیلی خطرناکه میترسم ناخواسته باردار بشم

عههه علاعمیم داشتی فردا بزنم یا چند روز دیگ صبر کنم

من کلا پریودی هام نامنظم بود ولی از موعد گذشته بود خیلی ،سینه م درد میکرد سوزنی میشد ولی باز باردار نبودم

تحمل نداری فردا بزن اگه پریودی منظم هست مثبت شد برو آزمایش

ازدواج فامیلی کردیم ازمایش ژنتیک ندادیم خیلی خطرناکه میترسم ناخواسته باردار بشم

بهتر بود قبل ازدواج این آزمایش رو میدادین. از دفعات بعدی بیشتر مواظب باشید تا آزمایش ندادین سفت و سخت جلوگیری کنید

پزشک کوچولو🩺📚

من زمان موعدم درد داشتم خیلیییی بعد موعد دوسه روز بعد باز درد گرفت ولی خفیف الان دردی ندارم ولی پاهام درد میکنن نمیدونم شایدم فردا بزنم

من کلا پریودی هام نامنظم بود ولی از موعد گذشته بود خیلی ،سینه م درد میکرد سوزنی میشد ولی باز باردار ...

پریودیمم منظم بود ته تهش سه روز تاخیر داشتم 

بهتر بود قبل ازدواج این آزمایش رو میدادین. از دفعات بعدی بیشتر مواظب باشید تا آزمایش ندادین سفت و سخ ...

اره ذوق داشتیم ب اینا توجه نکردیم🤦‍♀️

ب قول خودمون همینم سفتو سخت گرفته بودیم نمیدونم چی بگمم

بچه ها چرا من پری نمیشم روز اول موعدم هم تست زدم منفی بود تنبلی دارم ۶تا پروژسترون زدم هی میگم الان پری میشم و نمیاد یهو ته کمرم درد میگیره کمکم کنید دلم هم زیرش درد داره این اخر شبی حالت تهوع گرفتم