2777
2789
عنوان

تولد چهل‌سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 70 پست
عزیزم زیر تاپیکم در مورد تبعیض بین من و جاریم کامنت گذاشتی. راجع بهت کنجکاو شدم. اومدم تاپیکات رو دی ...

قربونت عزیز دلم. شما از من بهتر و پخته‌تر میشی قطعا. چون من وقتی هم‌سن شما بوم این خواسته رو نداشتم. همین نشونهٔ پختگیته. خوشبخت باشی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آن شاله همه عمرت به شادی زیبایی تندرستی باشی والا منم سی و هفت ساله هستم آستانه چهل سالگی مبارکت باش ...

فدای مهربونیت عزیزم. آرزو میکنم خوشبخت باشی.

ایشالا که تنتون همیشه سلامت باشه دلتون پر از شوق و شادی و برکت بباره به زندگیتونسرکار خانم شما خیلی ...

همچنین عزیزم. خوشبخت باشید و موفق 🌻

من میترسم از اینکه سنم بره بالا میترسم حس میکنم برای ادما تاریخ انقضا دارم

اینطور نیست عزیزم.‌بستگی به ارزشمندی خودمون داره.

پدربزرگ من ۹۰ سال عمر کردن، همین الان با حسرت داشتم از نبودشون حرف میزدم. ای کاش بود هنوز. 

الان یادم اومد شما رو. خوبی عزیزم؟ شادی؟ خوشحالی؟

مرسی عزیزم شما خوبین؟

اره خوبم بعضی وقتا توی دوران pmsگیرمیفتم ب ی چیزای عجیب فکرمیکنم میشینم گریه میکنم اگه بچهام تو پیری بزارنم سالمندان چی حالا مجردم هستما😅