2777
2789

سلام دوستان

کسایی که میخوان امسال آزمون استخدامی آموزش پرورش بدن چقدر خوندید ؟

چیارو تموم کردید ؟

چند ساعت میخونید ؟

قشنگایی هم که سال های قبل شرکت کردن و تجربه دارن میشه بیان و راهنماییتون کنن.🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال ۷۰درصد کتبی ۳۰درصد مصاحبه اس یعنی هرکی کتبی بالاتری داره قبوله تقریبا، باید حسابی بخونی

ممنون از راهنماییتون 

شما قبلا شرکت کردید ؟ 

بنظرتون چقدر و چجوری بخونم (از نظر منابع اصلی و جزوه تو این زمان ) ؟

وای منم ...مخصوصا اختصاصی ها امیدی هست یعنی تو این مدت ؟

با اون امتیازی که به حق التدریسی دادن امید زیادی ندارم 

فقط عمومی ها به نسبت راحته 

اختصاصی ها همه مطالب مشابه و فراره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
ممنون از راهنماییتون شما قبلا شرکت کردید ؟ بنظرتون چقدر و چجوری بخونم (از نظر منابع اصلی و جزوه تو ا ...

خواهش میکمم، بله من امسال شرکت کردم قبول شدم تقریبا۶ماه درس خوندم، اما پیوسته نبود گاهی روزا هم نمیخوندم فقط دوماه آخر رو محکم خوندم، باید شبانه روز تلاش کنی چون وقتت کمه

راسی الان دیدم تاپیک هاتون رو ...چقدر قشنگه که انقدر به فکر بقیه اید ممنون میشم برا منم دعا کنید

چشم عزیزم توفیق داشتم یادتون میکنم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
با اون امتیازی که به حق التدریسی دادن امید زیادی ندارم فقط عمومی ها به نسبت راحته اختصاصی ها همه مطا ...

:( آره واقعا 

کاش یه فرجی بشه 

منم امیدم به عمومیاس 

انگیزم هم خیلی کم شده ...

دارم به غیر انتفاعی فکر میکنم 

خواهش میکمم، بله من امسال شرکت کردم قبول شدم تقریبا۶ماه درس خوندم، اما پیوسته نبود گاهی روزا هم نمیخ ...

خیلی تبریک میگم بهتون واقعا :)

ولی چقدر امیدوارانه بود 🥺

اینکه پیوسته نبود چون منم خیلی وقتا میشه کم میارم 

فقط جسارتا میشه راهنمایی کنید که اصلی بخونم یا جزوه ؟

یادداشت برداری بکنم همرو ؟ 

این دو ماه چقدر بخونم ؟

خدا خیرتون بده 

:( آره واقعا کاش یه فرجی بشه منم امیدم به عمومیاس انگیزم هم خیلی کم شده ...دارم به غیر انتفاعی فکر م ...

تلاش کن حیفه ممکنه امسال آخرین سال آزمون باشه 

غیرانتفاعی تهش هیچی نیست

خیلی تبریک میگم بهتون واقعا :)ولی چقدر امیدوارانه بود 🥺اینکه پیوسته نبود چون منم خیلی وقتا میشه کم ...

ممنونم عزیزم ان شاء الله روزی خودتون، به نظرم خود کتابو بخون منبع کامل باشه خیالت راحت تره چیزی از قلم نمی افته، بعد تو ایتا سرچ کن خلاصه و نکته برداری های زیادی بچه ها گذاشتن بردار از همونا برا جمع بندی بخون، یا اگه وقت داری خودت نکاتو بنویس آخر سر ده پونزده روز بذار برا خلاصه خوانی درسا

تلاش کن حیفه ممکنه امسال آخرین سال آزمون باشه غیرانتفاعی تهش هیچی نیست

خدا کمک کنه ان شاءالله 

اره واقعا خیییلی حیف میشه اونجوری

خدا به شما هم کم کنه که بهترین نتیجه رو بگیرید 

ممنونم عزیزم ان شاء الله روزی خودتون، به نظرم خود کتابو بخون منبع کامل باشه خیالت راحت تره چیزی از ق ...

خیلی ممنونم از دعای خیرتون

امیدوارم وقت کنم همون منبع کامل رو بخونم 🥺

ممنونم که وقت گذاشتید 

خدا خیرتون بده