2777
2789
عنوان

يبوست طولانی مدت

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 29 پست
به من دکتر گفت برو فیزیوتراپی کف لگن

به من یعالمه پودر داد دیگه هیچی نگف 

شربت لاکتولوز یکشنبه گرفتم چند روز پشت سرهم راحت تونستم برم بعدش تنقلات خوردم دوباره خشکسالی همه جارو فرا گرفت ببخشیدا

به من یعالمه پودر داد دیگه هیچی نگف شربت لاکتولوز یکشنبه گرفتم چند روز پشت سرهم راحت تونستم برم بعدش ...

منم‌ ازونا دارم نمیخورم‌اصلا گفت تو سالمی کف لگنت مشکل داره برو فیزیوتراپی ولی من خیلی‌ نفخ دارم میترسم ابروم بره اون وسط اگه نفخ نداری برو‌حتما چون هرچی بمونه بدتر میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من یعالمه پودر داد دیگه هیچی نگف شربت لاکتولوز یکشنبه گرفتم چند روز پشت سرهم راحت تونستم برم بعدش ...

باید همیشه رعایت کنی.....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بیین منم الان جند روزه درست شدم بخدا چندماههه از یبوست سرویس شدمبیین شربت منیزیم رو صبا ناشتا دو قاش ...

حتما خیلی ممنونم از راهنماییت واقعا بد دردیه یبوست یکی دوماه پیش شبا فقط حالت تهوع میگرفتم یعنی ارزوی مرگ میکردم حالم خیلی بد بود دکتر هم رفتم هیچی

حتما خیلی ممنونم از راهنماییت واقعا بد دردیه یبوست یکی دوماه پیش شبا فقط حالت تهوع میگرفتم یعنی ارزو ...

بیین منم چند ماهه یبوست شدید دارم 

الان چند روزه شربت منیزیم خوردم دو قاشق صبا ناشتا

با این پودره ک بهت گفتم 

بخدا الان قشنک اسهال افتادم بیخشیدا 

منی ک انقد سفت بودم 

حتما امتحان کن 

ففط ببین دارم بهت میکم قشنک چند روز طول میکشه ها 

ادامه بده 

لواشک کاهو کیوی هندونه مرکبات سالاد با روغن زیتونناشتا آب گرم روغن زیتون گلاب ناشتا قیصی تو آب گرم

لواشک روغن زیتون گلاب همشو استفاده کردم اصلا اثرنکرد

بیین منم چند ماهه یبوست شدید دارم الان چند روزه شربت منیزیم خوردم دو قاشق صبا ناشتابا این پودره ک به ...

باشه فردا میرم میخرم حتما ممنون ایشالا برا منم اثر کنه 

قرص سیلاکس و بیزاکودیل نوشته بود تنبلی میاره دیگه نتونستم ادامه بدم رفتم لاکتولوز خریدم اونم چند روز اثر کرد الان دو روزه شربتو میخورم اصلا اثر نمیکنه 

باشه فردا میرم میخرم حتما ممنون ایشالا برا منم اثر کنه قرص سیلاکس و بیزاکودیل نوشته بود تنبلی میاره ...

شربت منیزیم خیلی مهم هست ک با معده خالی خورده بشه 

بخاطر همین میگم دو قاشق روزی صبا بیدار شدی بخور

دوساعت هم بعدش هیجی نخور

که اثرکنه 

اون پودری ک بهت کفتم هم یه قاشق بردار ازش بریز داخل یه لیوان اب ناشتا بخور

یه لیوان هم شب قبل از خاب بخور