2777
2789
عنوان

لعنت ب بیکاری 😂😂دست مریزاد نینی سايت

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 32 پست
ندیدم😑😖

مهم این ک متوجه شدی🤌🤌🤌😂

OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .

خیلی وقت پیش متوجه شدم . دستش جای بدیه آخه اینم شد ژست

اره واقعا چ کاریه😐

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂🤣اون اقارو

وقتی لباس میره جای دیگه و تا میای درست کنی عکاس کارت ملی عکس میگیره:

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

مهم این ک متوجه شدی🤌🤌🤌😂

😂

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
وقتی لباس میره جای دیگه و تا میای درست کنی عکاس کارت ملی عکس میگیره:

خوبه کارت ملیو هر کسی نمیبینه ولی این🤣

😁🤣🤣🤣🤣🤣ولی دمت گرم ایول منم بیکارم ولی اینارو نمیبینم...😵🤣🤣

😖این بده ک

اره واقعا چ کاریه😐

همین باعث دیده شدن اون لباسه میشه نکته ظریفی

OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .

😂

وآلا ب خدا

نه اینجا عمل کردم ولا هرچی داداشام گفتن میبریمت تهران نرفتم گفتم برمو بیام داغون میشم دیسکم ترکیده بود بابا نمیشد زیاد تکون بخورم یا صبر کنم . کچه اینجا دکتر  روحی  هست اونقدر خوبه همه تعریفشو میکنن کارشم خیلی خوبه    گلکه ژی ناستینیت بیماستانا امام  داوه  بزن گوگل حتی نوشته دکتر نابغه ایران   هند هیه منت په نینه خاا  ۱۵ ۲۰ ۲۵  دستینیتن  

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

نه اینجا عمل کردم ولا هرچی داداشام گفتن میبریمت تهران نرفتم گفتم برمو بیام داغون میشم دیسکم ترکیده ب ...

فکر کنم کامنت رو اشتباهی این تاپیک گذاشتی کوردکم😂😂😂😂

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

فکر کنم کامنت رو اشتباهی این تاپیک گذاشتی کوردکم😂😂😂😂

دختر اولش فکر کردم اومدم تو تاپیکه تو پست گزاشتم نه  یه جا دیگه با این کاربر حرف میزدیم گفتم شاید صاحب تاپیک خوشش نیاد اومدم اینجا براش پست گزاشتم حواسم هس بابا 🤣  کار به دیسکو فلان کشید گفت مادر منم میخواد عمل کنه شاید بره تهران گفتم اینجا دکترای خوبی هس . راستی تو کی ازاد ملکه که گف رفتین هوا  با کاربریه دیگه اومدین تازه میخاستم ازش بپرسم کاربریت چیه چریه منو چیکا کردی سرشو زیر اب کردی 🤣 پس خوب شد اینجا دیدمت  😘🤗

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

دختر اولش فکر کردم اومدم تو تاپیکه تو پست گزاشتم نه یه جا دیگه با این کاربر حرف میزدیم گفتم شاید صا ...

ها

پس خوب فکر کردم سر صبحی داری دیوونه بازی در میاری

نه 

کاربری های زاپاس رفت رو هوا

این یه روز تعلیق بود باز شد

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️