2777
2789
عنوان

کسب درآمد تو سن پایین

73 بازدید | 5 پست

سلام . من یه دختر ۱۴ سالم.

من با اینکه پدرم به اندازه پوشیدن لباس های گرون پول داره هیچوقت پول نمیده برای لباس های قیمت بالا و یا اصلا ارزون ترییین وسیله روتین پوستی.منم توی زندگیم خیلی این جور وسایلو لازم دارم و دلم میخواد که دستم تو جیب خودم باشه. مادرم هم منو به این کار تشویق میکنه اما نمیدونم از کجا باید استارت کارو بزنم و شروع کنم،چطوری پس انداز کنم(اینو بگم بابام مارو مسافرت و ..میبره و تا دلتون بخواد برامون خوراکی می‌خره مخصوصا سر صبح وقتایی که میرم مدرسه) و فقط با همونایی که گفتم مشکل داره .

لطفا راه کار کسب درآمد بدید برام و اینکه لطفا یه کار توی مدرسه باشه. ممنونم

سنت کمه زوده از الان درگیر این چیزا بشی 

الان فقط نوجوونی کن و درستو بخون و از زندگی لذت ببر

فوقش میتونی بابات پول هایی که برای خرید خوراکی میده رو جمع کنی و باهاش چیزایی که میخای بخری

لایک نکن😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنت کمه زوده از الان درگیر این چیزا بشی الان فقط نوجوونی کن و درستو بخون و از زندگی لذت ببرفوقش میتو ...

اخه منظورم کار های سخت نیستش که همون درحد مدرسه و...

درسام میخونم و نمره های خوبی میگیرم و حالم تو زندگی خوبه ،اما با اینکارا بهترم میشه :)

اخه منظورم کار های سخت نیستش که همون درحد مدرسه و...درسام میخونم و نمره های خوبی میگیرم و حالم تو زن ...

ببین حالا که خیلی اصرار داری کار کن ولی اولویتت نباشه

سعی کن اولویتت درس خوندن و کسب مهارت باشه

مثل زبان دوم یا نواختن یه ساز و کلا برو تو اجتماع

در کنارش اگر خواستی میتونی ادیت اینستاگرامی یادبگیری پروژه بگیری در حد دو سه میلیون 

لایک نکن😑