دیدی اون خانومه هم تو تاپیکت گفت که همسرت دلیل ناراحتیش فقط این بوده که قبلا به ادم نادرست اعتماد کرده بوده
و سر عشق به اون نیست
خوشحالم برات
متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
مردای ایرانی از اول بررگ شده تو خانواده های مردسالار بودن و زن ها رو قبول نداشتن یه جورایی زن ستیز هم بودن فکر میکردن زن برای کار کردنه و باید سرش داد زد ولی تو ایسنتا میبینی پسرای اروپایی دوست دختراشون حالشون بد میشه براشون خوراکی میخرن و قربون صدقه اشون میرن تو دوران pms خلاصه این فرنگ احترام گذاشتن به زن تو ایران کم کم جا میافته
من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚
من چه اینجا چه دنیای آدمای اطرافم همش میبینم یه دختره حالا رل سابق یا همسر سابق پیام داده خیلی کم دیدم پسرا یا مردا بعده چند وقت پیام بدن واقعا این چه کاریه حرفم میزنی میگن زن ستیز این زن ستیزی نیست خب این کارا رو بیشتر خانوما میکنن
در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند
دیدی اون خانومه هم تو تاپیکت گفت که همسرت دلیل ناراحتیش فقط این بوده که قبلا به ادم نادرست اعتماد کر ...
برای همینه میگم یه حرفی رو اینجا میزنم یه مشکلی رو مطرح میکنم چندین نفر از دیدگاه خودشون نظر میدن آدم فکرش باز میشه بخدا الان فکر میکنم چرا انقدر من این مسئله رو تو ذهنم بزرگ کرده بودم . اینا همش بخاطر حرفای آدم حسابی هایی مثل شماست . ممنونم از همتون
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید