2777
2789
عنوان

داداش بی عرضه ام

248 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من یک داداش ۱۹ ساله دارم و روز تولدش مامانم هرچی طلا داشت و نداشت برای داداشم یک پارس صفر خرید انداخت زیر پاش همجوره ساپورتش میکنه از همه لحاظ این از این داداشم درس نخوند بعد کلاس ۱۰ دیگ فقط بیخودی رفت مدرسه غیر انتفاعی و با پول تا کلاس ۱۱ مامانم خرید براش و با پارتی بازی الان نمیشد بخره دیگ ۱۲ رو چون نهایی بود الان داداشم نه میخاد بره سربازی نه میره دیپلم بگیره ۱۱ تا درساش رو ک افتاده رو بخونه تا خرداد امتحان بده تا ۱ بعدازظهر خابه و همش پی ولگردیش الانم گوشی ۶۰ میلیونی میخاد زهرا زور دوباره میخادمامانم طلا بفروشه بخره  شما میگید چیکار کنیم از دستش مرد بشه آدم بشه 😭😭😭😭🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما وظیفت اینه زندگی خودتو جمع کنی

وقتی ماشین میخرن برای کسی که عقلش ناقصه گوشی که سهله اونم میخرن

شما مستقل شو که دو روز دیگ از خونه بیرونتون کرد دستت جلو مردم دراز نباشه

☆You Have To Stay

داداش منم یه عتیقه به تمام معنا

تازه سیمکارت ۳۰ میلیونی هم میخواد پرو بد دهن چاقو کش درس نخون بابامم جونشو میده براش یه موتور ۴۰۰ میلیونی هم خریده 

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.