2777
2789
عنوان

اگر شما باشید برید توی جمعی به زبون خودشون

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 45 پست
من کوردم همسرم ترک تازه عقد کردیم اوایل که نامزد کرده بودیم رفتم خونه شون داشتن ترکی باهم صحبت میکرد ...

شوهر منم چندبار گفت اما فایده نداره

مادرشوهرم از عمد میخواد به زبون خودشون حرف بزنه 

توکل به خدا🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب نرفتم اصلا خونه خاله‌اشالبته بحث و دعوامونه

چرا دعوا؟ سر همین قضیه ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

ن میگم ما خودمون کوردیم اونم میفهمه ما چی میگیم اما فارسی میحرفه ..ماهم حوصله فارسی حرف زدن نداریم

آهان خب شما فارسی متوجه میشین اما عادت دارین یا دوست دارین کردی حرف بزنین

توکل به خدا🌿
شوهر منم چندبار گفت اما فایده ندارهمادرشوهرم از عمد میخواد به زبون خودشون حرف بزنه

بگو هرچی گفت همسرت فارسی بگه بهت شاید اینجوری دیگه فارسی صحبت کردن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

واکنش شوهرت چیه ؟ باهاش حرف زدی که ناراحتی از این قضیه و اذیت میشی ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم