همه میگفتن اگه بری شوهرت میره زن میگیره اگه زن یه ادم بره یه کشور دیگه مرد میتونه راحت بره زن بگیره ولی اگه مرد بره همه میگن برا کار رفته برا خودتون رفته برا پیشرفت زندگیتون رفته تو حق نداری طلاق بگیری چقد زنا دو دستی مردا رو چسبیدن که یه موقع ول نکننشون و واقعا دلم به حال خودمون سوخت که این همه تو زندگی بدوییم بزرگ کردن بچه رو دوش ما باشه از خودمون از وقتمون از قر و فرمون از پیشرفت هایی ک میتونستیم بکنیم از همه اینابزنیم تهشم مزدمون چسبیدن باسن مرد زندگیمون باشه که یه موقع دو روز نبودیم جایگزین نکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم هر کسی بنا بر سطح فرهنگی خانواده خودش نظر میده من خودم ۴ سال رفتم شهر دیگه برای ادامه تحصیل. دو هفته یکبار میومدم یکبار هم تو ذهنم نبود که جایگزینم میکنه!!!!
اما زنی که نگران زندگیشه که شوهرش بره یه وقت خطا نکنه خیلی وضعش بهتره تا زنی که براش مهم نیست شوهرش ...
نه واقعا هیچ تلخی ای بیشتر از این نیس ک زن دنبال این باشه شوهرت خطا نکنه واقعا اون زنی ک براش مهم نیس شوهرش چیکار میکنه یا شوهرش اونقدر غلط اضافی کرده که از چشم زنه افتاده یا اونقد نکرده که زنش بهش اعتماد داره ودر هر دو صورت وضع این زن خیلی بهتره که همش نگران و چشم به شوهرش باشه که مبادا دیگه شوهرش اینو دوست نداشته باشه