2777
2789

الان ۲ سال و ۶ ماهه هست

تابستون خاستم از پوشک بگیرمش ک اصلا همکاری نکرد یا نمیومد دسشویی یا وقتی میومد اصلا جیش نمیکرد  شاید یه بار یا دو بار ی ذره جیش میکرد

دیگ بیخیالشدم 

از دیروز صبح شروع کردم پوشکش باز کردم دیگ هر نیم ساعت میبرمش دسشویی جیش میکنه ولی پی پی اصلانمیکنه  دیشب تو شلوارش پی پی کرد بعدش گفت مامان پی پی😢

امروز ظهر هم بردمش دسشویی فقط جیش کرد پی پی نکرد  بعد پوشکش کردم ک بخابونمش بعد چند دقیقه گفت مامان پی پی کردم😢😢😢😢😢

جیش رو هم نمیگه  خودم همش باید ببرمش تا جیش کنه   دیروز میومد دسشویی حالا امروز گاهی فرار میکنه ک نیاد دسشویی یا بهم میگه اصلا مامانو دوس ندارم   چون میخام ببرمش دسشویی

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یواش یواش یاد میگیره

زیاد سخت نگیر...فقط زود زود ببرش دستشویی و دیگه اصلا پوشکش نکن

شبا اگه خودشو خیس میکنه پوشک نکن یه چیزی بنداز زیرش که نم پس نده

فقط باید صبور باشی

بهترین ها در انتظار من است...خدایا شکرت که اینهمه نعمت و آرامش به من دادی🙏🙏
یواش یواش یاد میگیرهزیاد سخت نگیر...فقط زود زود ببرش دستشویی و دیگه اصلا پوشکش نکنشبا اگه خودشو خیس ...

چقد طول میکشه

اگر یبار پی پی کنه تو دسشویی عادی میشه بزاش  ولی حاضر نیس امتحانش کنه

ازاین صندلی توالت ها براش بگیر بزار یه گوشه خونه عادت ک کرد صندلی رو ببر تو دسشویی ... یا مثلا دسشویی رو با بادکنک و اینجور چیزا تزئین کن خوشش بیاد یا یکی دو بار همراه خودت ببرش دسشویی ببینه یاد بگیره

چشم عسلیتونم 🥰🥰
پی پی حالا حالاها طول میکشه بچه من دو سال وچهار ماهشه دوماهه جیش رو مبگه واسه دومی باید پوشکش کنم خو ...

قشنگ عمدا پی پی نمیکنه تو دسشویی

چون وقتی تو پوشک یا توشلوذرشپی پی کیکنه میخنده میگه پی پی کردم  میدونه من روزی هزار بار میگم هروقت پیپی داشتی بگو بریم دسشویی و عمدا نمیگه

چقد طول میکشهاگر یبار پی پی کنه تو دسشویی عادی میشه بزاش ولی حاضر نیس امتحانش کنه

طول کشیدنش به خود بجه بستگی داره

ولی خوب حتی اگه چند بارم تو دستشویی پی پی کنه بازم پیش میاد که تو شلوارشم پی پی کنه

اصلا سرش داد نزن.سعی کن با شعرو اواز گولش بزنی و زود زود ببرش دستشویی

زیر نظر داشته باشش همین که فهمیدی داره زور میزنه که پی پی کنه تو شلوارش زودی ببرش دستشویی

صندلی توالتیام خوبه

ازاین صندلی توالت ها براش بگیر بزار یه گوشه خونه عادت ک کرد صندلی رو ببر تو دسشویی ... یا مثلا دسشوی ...

دسشویی فرنگی داره گذاشتمشتو دسشویی رو همونم جیش میکنه

باباش یادش داد تو دسشوییجیش کرد ک ببینه

حتی با عروسکا هم اموزشش دادم ک مثلا ببین خرسی میخاد بشینه رو توالت فرنگی پیپی کنه بعد هسته خرما انداختم تو توالت نشونش دادم ک پی پی خرسیه

خودشم عروسکش تشویق کرد   حالا میگم تو هم مثل خرسی پی پی کن میگه نه😑

زیر نظر داشته باشش همین که فهمیدی داره زور میزنه که پی پی کنه تو شلوارش زودی ببرش دستشوییصندلی توالت ...

قبلا زور میزد الان ک همش میگم بریم دسشویی پیپی کنیم  نه زور میزنه ن چیزی خیلی ریز تو شلوارش پیپی میکنه